Veljača 2023.
01.02.
28.02.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
1.
2.
Radionica
02.02.2023
4.
Radionica
04.02.2023
6.
Radionica
06.02.2023
14.
Radionica
14.02.2023
Ciklus radionica
15.02.2023 do 14.02.2023
15.
Ciklus radionica
15.02.2023 do 14.02.2023
18.
20.
Radionica
20.02.2023
28.
Radionica
28.02.2023
Poklon bon

Radionice

WOK
02.02.2023

WOK 101 by Darko Debić  aka Smao jedan griz ... Hop na njegov Instagram i sve će vam biti jasno;čovjek zna znanje, iznimno je talentiran, a još više zaljubljen egzotičnu kuhinju i predivne kreacije koje svaki dan neumorno stvara. 

 

Pridružite se i naučite: 

Kako odabrati wok?

 

Na što obratiti pažnju prilikom kupnje woka!
Kako ga pripremiti za prvu upotrebu?
Mogu li se wok jela pripremiti bez woka?
Kako marinirati meso za wok da bi bilo eksta sočno?
Kako narezati razne vrste povrća za wok?
Koje umake koristiti za prigotavljanje wok jela?


Mix and match wok

Pad Thai, tajlandska tjestenina od rižinog brašna
Nasi goreng, indonezijska pržena riža
Pržena kineska tjestenina s jajima
Povrtni stir fry
Tofu
Piletina
Račići

Desert iz woka - Iznenađenje :)

 

Svi polaznici dobivaju dva dara: Diplomu i recepte!

 

Voditelj Darko Debić krije se iza slasnog, bogatog, putopisnog bloga Samo jedan griz ...

O sebi kaže... Stekao sam puno kulinarskih vještina radeći kao kuhar, duže od dvadeset godina u prestižnom zagrebačkom hotelu, koje bih sada želio podijeliti s vama. Jako volim azijsku kuhinju. Sve je počelo putovanjem u Japan, a kasnije se nastavilo jugoistočnom Azijom. Za svoje recepte pokušavam koristiti lokalno uzgojene namirnice, prateći sezonu, jer namirnice koje dospijevaju u određeno godišnje doba, tada su i na vrhuncu svoje nutritivne vrijednosti. Velika strast (ili porok! :-)) su mi slatka jela – od dekadentne čokolade do zdravih voćnih deserata! Na nagovor prijatelja (i njihovo traženje recepata za isprobana jela) pokrenuo sam blog Samo jedan griz i istoimeni profil na Instagramu.

 

Informacije

Kada:  2.2.2023. / 18:00 - 20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 450HRK / 60 EUR*

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 765 HRK / 102 EUR*

* Cijene su izračunate prema konverziji 7,5345 kuna za euro.

 

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

Mala škola PIVA
06.02.2023
Prošle radionice