Putujemo u Japan kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani sa majstorima sushija!
Pripremamo 3 vrste SUSHIJA
FUTOMAKI - HOSOMAKI - URAMAKI
Polaznici radionica dobivaju diplomu i recepte.
Broj mjesta je ograničen na 12 polaznika
Informacije
Kada
odaberite jedan termin:
3.2.2023. / 18:00 - 20:30h
11.2.2023. / 18:00 - 20:30h
18.2.2023./ 18:00 - 20:30h
24.1.2023./ 18:00 - 20:30h
27.1.2023./ 18:00 - 20:30h
Voditeljica: Tatjana Švonja / It makes Sushi
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena: Cijena za radionicu je 450HRK / 60 EUR*
Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 765 HRK / 102 EUR*
* Cijene su izračunate prema konverziji 7,5345 kuna za euro.
NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Veselimo se druženju!