Radionice

Naše interaktivne radionice pravo su mjesto za vaše kulinarske podvige! Poput prave male škole učimo, kuhamo, pečemo i zatim – kušamo. Radionice vode kuhari, slastičari, poznati blogeri, nutricionisti i ostali suradnici.

Na radionicama se bavimo tradicionalnom i modernom kuhinjom, slasticama, zdravom hranom i nutricionizmom te pripremamo hranu sa sezonskim namirnicama. Svi polaznici sudjeluju na radionicama koje se održavaju u našoj potpuno opremljenoj kuhinji.

Nadolazeće radionice

Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti, stoga su na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje.
Naučit ćemo raditi gyoze i bao zajedno s njihovim punjenjima.
Ova radionica je za sve koji žele naučiti osnove izrade sushija kod kuće.
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂
Ova radionica je za sve koji žele naučiti osnove izrade sushija kod kuće.
Slatko može biti i zdravo, a na ovoj radionici naučit ćete kako!
Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne vinoljupce i vinoljupke.
Omiljena radionica libanonske kuhinje koju održavamo već osam godina, dobila je nastavak!
Naučit ćemo raditi gyoze i bao zajedno s njihovim punjenjima.
Sve što trebaš znati o dizanim tijestima naučit ćeš na ovoj radionici!
Naučit ćemo raditi gyoze i bao zajedno s njihovim punjenjima.
Ova radionica je za sve koji žele naučiti osnove izrade sushija kod kuće.
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂
Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti, stoga su na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje.
Ova radionica je za sve koji žele naučiti osnove izrade sushija kod kuće.
Pridružite nam se na kulinarskoj radionici posvećenoj grčkoj kuhinji – pravom slavlju jednostavnih sastojaka i bogatih okusa! Zaronit ćemo u svijet tradicionalnih jela, mirisnih začina i svježih namirnica koje čine grčku gastronomiju jednom od najomiljenijih na svijetu.
Tjedno slavlje tacosa, fraza svima dobro poznata i proširena po cijelom svijetu došla je i u Kulturu prehrane!
Ova radionica je za sve koji žele naučiti osnove izrade sushija kod kuće.
Ljeti se ne mora puno kuhati, a može se lagano i fino jesti.
Ime im potječe iz Kine gdje su se tradicionalno pripremale za proslavu Lunarne nove godine, poznate i kao Proljetni festival. Tijekom tog razdoblja pripremaju se jela koja simboliziraju sreću, obilje i novi početak.
Subota ujutro najčešći je sinonim za druženje u gradu s najbližima, a postala je popularna za održavanje brunch-a.
Nakon predivnih radionica malezijske i šrilankanske kuhinje, Darko nam je pripremio novu putopisnu radionicu - Koreja. 🙂

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.