Radionice

Naše interaktivne radionice pravo su mjesto za vaše kulinarske podvige! Poput prave male škole učimo, kuhamo, pečemo i zatim – kušamo. Radionice vode kuhari, slastičari, poznati blogeri, nutricionisti i ostali suradnici.

Na radionicama se bavimo tradicionalnom i modernom kuhinjom, slasticama, zdravom hranom i nutricionizmom te pripremamo hranu sa sezonskim namirnicama. Svi polaznici sudjeluju na radionicama koje se održavaju u našoj potpuno opremljenoj kuhinji.

Nadolazeće radionice

Putujemo u Japan kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani sa majstorima sushija!
Izrađujemo osnovne čokoladne torte koje su spremne za posluživanje isti dan – čim se malo ohlade.
WOK 101 by Darko Debić aka "Samo jedan griz... Hop na njegov Instagram i sve će vam biti jasno; čovjek zna znanje, iznimno je talentiran, a još više zaljubljen egzotičnu kuhinju i predivne kreacije koje svaki dan neumorno stvara.
Na edukaciji učimo raditi 10 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva.
Putujemo u Japan kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani sa majstorima sushija!
Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Nakon predivnih radionica malezijske i šrilankanske kuhinje, Darko nam je pripremio novu putopisnu radionicu - Koreja. 🙂
Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti, stoga su na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje.
Na radionici ovladavamo ovom drevnom vještinom izrade domaće tjestenine.
Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Naučit ćemo raditi gyoze i bao zajedno s njihovim punjenjima.
Francuska - jedna od najpoznatijih svjetskih kuhinja! Francuzi, slatkorječivi gurmani koji, osim u hrani, znaju uživati u životu!
Radionica daje uvod u temu piva, stilove i okuse kroz jednostavnu i interaktivnu komunikaciju.
Putujemo u Japan kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani sa majstorima sushija!
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂
Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne vinoljupce i vinoljupke.
Spajamo užitke stvaranja raznih vrsta 😊 Za dobrodošlicu, nazdravljamo s likerom domaće izrade i pokojom fritulom, da se opustimo i prionemo na red rada i red zabave.
Putujemo u Meksiko uz 6 slasnih recepata koje zajednički pripremamo i večeramo!
Naš najpopularniji tečaj, odgovara profesionalcima i zaljubljenicima u vino.
Kulinarska radionica posvećena modernoj interpretaciji dalmatinske kuhinje! Ova radionica će vas odvesti na putovanje kroz suvremene inovacije i tradicionalne okuse našeg prekrasnog mediteranskog područja.

Prošle radionice

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.