Srpanj 2019.
01.07.
31.07.
3.
Radionica
03.07.2019
5.
Radionica
05.07.2019
6.
Radionica
06.07.2019
10.
Radionica
10.07.2019
11.
Radionica
11.07.2019
12.
Radionica
12.07.2019
13.
Radionica
13.07.2019
18.
Radionica
18.07.2019
19.
Ciklus radionica
19.07.2019 do 04.09.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 25.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 25.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 25.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 25.08.2019
20.
Ciklus radionica
19.07.2019 do 04.09.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 25.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 25.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 25.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 25.08.2019
Poklon bon

Radionice

Jaja – Savršena priprema kroz 9 recepata
13.03.2019

Što je bilo prvo, kokoš ili jaje? Ne znamo, ali znamo da prije nego skuhamo jaje baš onako kakvog ga želimo jesti treba skuhati puuuuno jaja... O poširanom da i ne pričamo! I zato znamo da trebate dođi na ovu radionicu, svladati pripremu jaja - savršeno meko, srednje, tvrdo kuhanih, pečenih, poširanih... i kojekakvih drugih koji će biti upakirani u 9 slasnih recepata.

Na radionici zajednički pripremamo & večeramo

1.croque madame (dekadentni sendvič s jajem na oko)

2.francuski omlet

3.fritata sa salaticom

4.prežgana juha s jajima

5.savršeno tvrdo i meko kuhana jaja

6.kremasta kajgana

7.eggs benedict (poširano jaje i holandez sos)

8.brza majoneza

9.carbonara

 

Voditelj radionice je Ivan Lenard, student nutricionizma i dio tima Centra za kulturu prehrane. U slobodno vrijeme gurman i zaljubljenik u hranu koji želi podijeliti znanje i entuzijazam znatiželjnim kućnim kuharima i onima koji to žele postati. Zanat je kuhao, peko i poširao u renomiranim restoranima: Konoba Ponistra, Restoran Prasac, Restoran Peta četvrtina, Hotel Villa Valdibora, Restoran Gastro mare. Pa, vidimo se!

 

Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i  recepte!

 

Kada: 13.3.2019. / 18-20:30h

Voditelj: Ivan Lenard

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena: Cijena za radionicu i večeru je 500kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (275kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (500kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

u slobodno vrijeme gurman i zaljubljenik u hranu koji želi podijeliti znanje i entuzijazam znatiželjnim kućnim kuharima i onima koji to žele postati

 

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466