Studeni 2019.
01.11.
30.11.
17.
Radionica
17.11.2019
18.
Radionica
18.11.2019
20.
Radionica
20.11.2019
21.
25.
Radionica
25.11.2019
27.
Radionica
27.11.2019
29.
Radionica
29.11.2019
30.
Radionica
30.11.2019
Poklon bon

Radionice

MALEZIJA - Kulinarska radionica i večera
21.05.2019

Malezijska kuhinja je ukusan spoj multikulturalnog utjecaja tajlandske, kineske, indonezijske i indijske kuhinje. Tradicionalno začinsko bilje jugoistočne Azije susreće se s indijskim, srednjeistočnim i kineskim začinima u malezijskoj hrani što dovodi do mirisnih kombinacija korijandera i kumina, limunske trave, listova kaffir limete, kardamoma, zvjezdastog anisa i piskavice. Hrana je općenito pikantna, a uz gotovo svaki obrok jedu se riža ili rezanci.

Zajednički pipremamo i večeramo

Curry laksa - juha s rižinim rezancima i  raznim  dodacima ( kozice, tofu, riblje kuglice, jaja…)

Prženi jastučići punjeni povrćem-curry puffs

Junetina Rendang

Jala roti, čipkaste palačinke, slane

Onde onde - desert, kuglice od rižinog brašna, punjene palminim šećerom, uvaljane u pareni svježi kokos

I učimo - kako najjednostavnije otvoriti kokos :)

 

Svi polaznici dobivaju dva dara: Diplomu i recepte!

 

Voditelj Darko Debić krije se iza slasnog, bogatog, putopisnog bloga Samo jedan griz ...

O sebi kaže... Stekao sam puno kulinarskih vještina radeći kao kuhar, duže od dvadeset godina u prestižnom zagrebačkom hotelu, koje bih sada želio podijeliti s vama. Jako volim azijsku kuhinju. Sve je počelo putovanjem u Japan, a kasnije se nastavilo jugoistočnom Azijom. Za svoje recepte pokušavam koristiti lokalno uzgojene namirnice, prateći sezonu, jer namirnice koje dospijevaju u određeno godišnje doba, tada su i na vrhuncu svoje nutritivne vrijednosti. Velika strast (ili porok! :-)) su mi slatka jela – od dekadentne čokolade do zdravih voćnih deserata! Na nagovor prijatelja (i njihovo traženje recepata za isprobana jela) pokrenuo sam blog Samo jedan griz i istoimeni profil na Instagramu.

 

Informacije

Kada:  21.5.2019. / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena: Cijena za radionicu i večeru je 500kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (275kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (500kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466