Rujan 2023.
01.09.
30.09.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
7.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
8.
Radionica
08.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
9.
Radionica
09.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
11.
12.
13.
15.
Radionica
15.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
16.
Radionica
16.09.2023
Radionica
16.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
19.
20.
21.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
22.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
22.09.2023
23.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
23.09.2023
Radionica
23.09.2023
25.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
25.09.2023
26.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
26.09.2023
29.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
29.09.2023
Poklon bon

Radionice

Jaja – Savršena priprema kroz 7,5 recepata
19.06.2019

Što je bilo prvo, kokoš ili jaje? Ne znamo, ali znamo da prije nego skuhamo jaje baš onako kakvog ga želimo jesti treba skuhati puuuuno jaja... O poširanom da i ne pričamo! I zato znamo da trebate dođi na ovu radionicu, svladati pripremu jaja - savršeno meko, srednje, tvrdo kuhanih, pečenih, poširanih... i kojekakvih drugih koji će biti upakirani u 9 slasnih recepata.

Na radionici zajednički pripremamo & večeramo

1.croque madame (dekadentni sendvič s jajem na oko)

2.francuski omlet

3.fritata sa salaticom

4.savršeno tvrdo i meko kuhana jaja

5.kremasta kajgana

6.eggs benedict (poširano jaje i holandez sos)

7.brza majoneza

8.carbonara

 

Voditelj radionice je Ivan Lenard, student nutricionizma i dio tima Centra za kulturu prehrane. U slobodno vrijeme gurman i zaljubljenik u hranu koji želi podijeliti znanje i entuzijazam znatiželjnim kućnim kuharima i onima koji to žele postati. Zanat je kuhao, peko i poširao u renomiranim restoranima: Konoba Ponistra, Restoran Prasac, Restoran Peta četvrtina, Hotel Villa Valdibora, Restoran Gastro mare. Pa, vidimo se!

 

Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i  recepte!

 

Kada:  19.6.2019. / 18-20:30h

Voditelj: Ivan Lenard

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena: Cijena za radionicu i večeru je 500kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (275kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (500kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

u slobodno vrijeme gurman i zaljubljenik u hranu koji želi podijeliti znanje i entuzijazam znatiželjnim kućnim kuharima i onima koji to žele postati

Mala škola VINA
25.09.2023
Mala škola PIVA
26.09.2023
Prošle radionice