Što je bilo prvo, kokoš ili jaje? Ne znamo, ali znamo da prije nego skuhamo jaje baš onako kakvog ga želimo jesti treba skuhati puuuuno jaja... O poširanom da i ne pričamo! I zato znamo da trebate dođi na ovu radionicu, svladati pripremu jaja - savršeno meko, srednje, tvrdo kuhanih, pečenih, poširanih... i kojekakvih drugih koji će biti upakirani u 9 slasnih recepata.
Na radionici zajednički pripremamo & večeramo
1.croque madame (dekadentni sendvič s jajem na oko)
2.francuski omlet
3.fritata sa salaticom
4.savršeno tvrdo i meko kuhana jaja
5.kremasta kajgana
6.eggs benedict (poširano jaje i holandez sos)
7.brza majoneza
8.carbonara
Voditelj radionice je Ivan Lenard, student nutricionizma i dio tima Centra za kulturu prehrane. U slobodno vrijeme gurman i zaljubljenik u hranu koji želi podijeliti znanje i entuzijazam znatiželjnim kućnim kuharima i onima koji to žele postati. Zanat je kuhao, peko i poširao u renomiranim restoranima: Konoba Ponistra, Restoran Prasac, Restoran Peta četvrtina, Hotel Villa Valdibora, Restoran Gastro mare. Pa, vidimo se!
Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!
Kada: 19.6.2019. / 18-20:30h
Voditelj: Ivan Lenard
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
Cijena: Cijena za radionicu i večeru je 500kn
Popust: 45% za uplate do 3 dana prije (275kn)
50% za dvije kupljene radionice (500kn)*
*dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!
Veselimo se druženju i kuhanju :)
u slobodno vrijeme gurman i zaljubljenik u hranu koji želi podijeliti znanje i entuzijazam znatiželjnim kućnim kuharima i onima koji to žele postati