Ekleri, profiteroli i paris brest - slastice od kuhanog tijesta s nadjevima od vanilije, lješnjaka i čokolade. Elegantan kolač kod kojeg mikser i blender mogu odraditi sve od tijesta do kreme!
Pripremamo kuhano tijesto, 3 različite kreme te sjeckamo, miksamo i miješamo.
Radionica se realizira u suradnji s Kenwood Hrvatska.
Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!
Informacije
Voditelji: Anja Bajt / Tanja Pastuović Klaić / Anita Kozina
Kada: 28.6.2019. / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
Cijena: Cijena za radionicu je 500kn
Popust: 45% za uplate do 3 dana prije (275kn)
50% za dvije kupljene radionice (500kn)*
*dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!
Veselimo se druženju i kuhanju :)