Rujan 2023.
01.09.
30.09.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
7.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
8.
Radionica
08.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
9.
Radionica
09.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
11.
12.
13.
15.
Radionica
15.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
16.
Radionica
16.09.2023
Radionica
16.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
19.
20.
21.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
22.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
22.09.2023
23.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
23.09.2023
Radionica
23.09.2023
25.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
25.09.2023
26.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
26.09.2023
29.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
29.09.2023
Poklon bon

Radionice

Jednodnevna škola kuhanja
13.07.2019

Jednodnevna Škola kuhanja

Ideja Škole kuhanja je kroz jednodnevno druženje naučiti:

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino
- izdada 12+ recepata

Teme:

1. Domaća tjestenina i umaci 
2. Jela „na žlicu“ 
3. Bijelo meso 
4. Crveno meso 
5. Riba i plodovi mora 
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani) 

Recepti:

1. juha – krem od brokule

2. gulaš

3. domaća tjestenina –siroki rezanci

4. umaci za tjesteninu – ragu i aglio olio

5. pileća rolada

6. pečena krilca

7. lungić i začini

8. rižoto lignje

9. riba iz škartoca s povrćem

10. brokula s kvinojom

11. irski soda kruh

12. focaccia

13. hummus

14. pileća pašteta 

 

Voditeljica: Anja Bajt / Anita Kozina / Andrea Cukrov / Tanja Pastuović Klaić


Kada:  13.7.2019.  /10:00-16:00h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 1750kn
Popust za prijave do 3 dana ranije 45% Cijena: 960kn
Popust za prijave u paru 50%. Cijena: 1750kn 

(dvije osobe na jednoj školi ili jedna osoba na školi kuhanja i slastica)

UPUTE ZA PLAĆANJE:

Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis:  Škola KUHANJA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

 

Veselimo se druženju i kuhanju :)

9.7. Škola kuhanja

Ideja Škole kuhanja je kroz jednodnevno druženje naučiti:

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino
- izdada 12+ recepata

Teme:

1. Domaća tjestenina i umaci 
2. Jela „na žlicu“ 
3. Bijelo meso 
4. Crveno meso 
5. Riba i plodovi mora 
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani) 

Recepti:

1. juha – krem od brokule

2. gulaš

3. domaća tjestenina –siroki rezanci

4. umaci za tjesteninu – ragu i aglio olio

5. pileća rolada

6. pečena krilca

7. lungić i začini

8. rižoto lignje

9. riba iz škartoca s povrćem

10. brokula s kvinojom

11. irski soda kruh

12. focaccia

13. hummus

14. pileća pašteta 

 

Voditeljica: Andrea Cukrov / Anja Bajt


Kada: 9.7.2017.  /13:00-19:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 1500kn
Popust za prijave do 2 dana ranije 50% Cijena: 750kn
Popust za prijave u paru: po osobi 550kn 

 

UPUTE ZA PLAĆANJE:

Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola SLASTIČARSTVA / Škola KUHANJA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

 

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice