Znaš napraviti varivo, pečeno pile i zamijesiti vlastiti kruh, a želiš saznati kako glazirati, savršeno ispeći baš svaki komad mesa i saznati „male tajne velikih majstora“? Pridruži nam se na Školi kuhanja 2!
U opuštenoj atmosferi kroz 6 radionica zajednički radimo više od 20 recepata. Po radionici pripremamo 2 - 4 recepata i učimo:
- napredne kuharske tehnike i obradu namirnica
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zahtjevnije recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove
TEME
1. RIŽA / 18.9.
Vrste riže i obrada, kuhanje rižota, kuhanje pilava
2. NJOKI / 16.10.
Osnove izrade tijesta; Klasični njoki; Rimski njoki; Gnudi
3. TELETINA & JUNETINA / 20.11.
Obrada i priprema mesa; Pečenje; Odresci; Umaci za posluživanje
4. SVINJETINA / 18.12.
Obrada i priprema mesa; Kotleti; Lungić; Pečenje
5. STIR FRY / 29.1.
Osnove pripreme; Meso; Povrće; Rezanci; Riža
6. CURRY / 19.2.
Osnove pripreme; Začini; Curry s piletinom; Curry sa svinjetinom/ Veganski Curry
Polaznici radionica dobivaju 2 dara: diplomu, recepte
Informacije
Voditeljice: Anja Bajt / Anita Kozina / Tanja Pastuović Klaić
Kada: Rujan 2019. – Veljača 2020.
Jednom mjesečno – treća srijeda u mjesecu od 18-20:30h.
Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored.
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Prijave: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
Cijena
Škola kuhanja 2 (6 radionica): 3300 kn
Popust 50 % za prijave za cijelu školu do popunjavanja grupa (Iznos: 1650kn)
Cijena pojedine radionice: 550 kn
Popust za rane prijave 45%(do 3 dana prije radionice/ Iznos: 300kn)
Popust 50% za prijave u paru ili dolazak na 2 radioniceunutar ciklusa (Iznos 550kn)
Uplate
- Cijela škola (6 radionica)
Moguće platiti u 3 rate (po 1000 ili 500kn, ovisno o datumu prijave)
Uplate rata potrebno je izvršiti do datuma:
prva do 25.08.2019. / druga do 25.10.2019. / treća do 25.12.2019.
Ukoliko imate potrebu za većim brojem rata, molim Vas napomenite.
- Pojedina radionica
Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola kuhanja 2 (za cijelu Školu) ILI Naziv radionice (za pojedinu radionicu)
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!