Pridruži se najslađoj školi u gradu! Napredne slastičarske vještine kroz 6 radionica
Znaš napraviti prhke kekse, Sachericu i tiramisu, a zanima te kako raditi s čokoladom, ispeći savršene macaronse i kreirati rođendansku tortu koja oduzima dah?
Pridruži nam se na Školi slastičarstva :)
Ideja je savladati napredne slastičarske vještine, tehnike i recepte kroz 6 radionica. U opuštenoj atmosferi zajednički radimo više od 12 kolača. Po radionici pripremamo 2 -3 recepta i učimo:
- slastičarske tehnike i karakteristike namirnica
- zahtjevne recepture i tehnike pripreme (npr. macarons)
- napredne tehnike oblikovanja i ukrašavanja
- isprobane recepte i kreativan pristup slastičarstvu
- praktične savjete i trikove
- uživati u napravljenim slasticama :)
Polaznici radionica dobivaju 2 dara: diplomu, recepte
1. Kreme / 25.9.
- Creme brulee
- Panna cotta
- Zabaglione
2. Biskviti - Joconde
- Opera
- Rolada sa parama od titule paste
3. Petit Four
- Mali biskvitni kolačići
4. Pâte à choux
- Choice au craquelin
- Paris - Brest
5. Macarons
6. Entremets torta s mirror glazurom
Polaznici radionica dobivaju diplomu i recepte.
Informacije
Voditeljice: Anja Bajt / Anita Kozina / Tanja Pastuović Klaić
Kada: Rujan 2019. – Veljača 2020.
Jednom mjesečno – datum ćemo objaviti do 20. u prethodnom mjesecu.
Radioncie se održavaju od 18-20:30h.
Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored.
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Prijave: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
Cijena
Škola slastičarstva 2 (6 radionica): 3300 kn
Popust 50 % za prijave za cijelu školu do popunjavanja grupa (Iznos: 1650kn)
Cijena pojedine radionice: 550 kn
Popust za rane prijave 45%(do 3 dana prije radionice/ Iznos: 300kn)
Popust 50% za prijave u paru ili dolazak na 2 radioniceunutar ciklusa (Iznos 550kn)
Uplate
- Cijela škola (6 radionica)
Moguće platiti u 3 rate (po 1000 ili 500kn, ovisno o datumu prijave)
Uplate rata potrebno je izvršiti do datuma:
prva do 25.08.2019. / druga do 25.10.2019. / treća do 25.12.2019.
Ukoliko imate potrebu za većim brojem rata, molim Vas napomenite.
- Pojedina radionica
Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola slastičarstva 2 (za cijelu Školu) ILI Naziv radionice (za pojedinu radionicu)
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!