Radionice

Naše interaktivne radionice pravo su mjesto za vaše kulinarske podvige! Poput prave male škole učimo, kuhamo, pečemo i zatim – kušamo. Radionice vode kuhari, slastičari, poznati blogeri, nutricionisti i ostali suradnici.

Na radionicama se bavimo tradicionalnom i modernom kuhinjom, slasticama, zdravom hranom i nutricionizmom te pripremamo hranu sa sezonskim namirnicama. Svi polaznici sudjeluju na radionicama koje se održavaju u našoj potpuno opremljenoj kuhinji.

Broj slobodnih mjesta na nadolazećim radionicama

* ako nije istaknut broj mjesta, ima ih 4 ili više

Broj dostupnih mjesta ažuriramo kroz radni tjedan, tijekom dana. Može se dogoditi da se mjesta popune, prije nego smo ponovnoažurirali stranicu. U svakom trenutku možete nazvati                                       091 481 4466 za aktualnu informaciju

24.3 Mala škola vina

25.3. Francuska – 1
26.3. Turska – 3
28.3. Italija – 2
31.3. Španjolska – 1
31.3. Mala škola piva

TRAVANJ

2.4. Libanon
4.4. Koreja – 1
5.4. Moderna Dalmacija
5.4. Cjelodnevna škola slastičarstva
7.4. Ramen
8.4.  Meksiko
9.4. Francuska
10.4. Pinca
11.4. Domaća tjestenina – Napredna
12.4. Brunch
12.4. Bao & Gyoza
14.4. Ramen
14.4. Mala škola piva
16.4. Libanon – Napredna radionica
22.4. Taco Tuesday
23.4. Turska
25.4. Wok
26.4. Mmoderna Dalmacija
26.4. Cjelodnevna škola kuhanja
28.4. Ramen
28.4. Mala škola vina
29.4. Španjolska
30.4. Italija

Nadolazeće radionice

Na edukaciji učimo raditi 10 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva.
Putujemo u Meksiko uz 6 slasnih recepata koje zajednički pripremamo i večeramo!
Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne vinoljupce i vinoljupke.
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂
Izrađujemo krafne, fritule i churrose te učimo kako napraviti mekano i aromatično dizano tijesto s Anjom Bajt. 🙂
Radionica daje uvod u temu piva, stilove i okuse kroz jednostavnu i interaktivnu komunikaciju.
Kuhanje te privlači, ali nikako da kreneš? Želiš usavršiti svoje kulinarske vještine? Želiš zadiviti dragu osobu večerom ? Napraviti vlastitu tjesteninu i kruh ove zime?
Subota ujutro najčešći je sinonim za druženje u gradu s najbližima, a postala je popularna za održavanje brunch-a.
Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne vinoljupce i vinoljupke.
Znaš napraviti varivo, pečeno pile i zamijesiti vlastiti kruh, a želiš saznati kako glazirati, savršeno ispeći baš svaki komad mesa i saznati „male tajne velikih majstora“? Pridruži nam se na Školi kuhanja 2!
Putujemo Italijom, malo juga Italije s arancinima i cannolima, malo sjevera sa tradicionalnih risottima regije Veneto i Lombardie.
Kulinarska radionica posvećena modernoj interpretaciji dalmatinske kuhinje! Ova radionica će vas odvesti na putovanje kroz suvremene inovacije i tradicionalne okuse našeg prekrasnog mediteranskog područja.
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂
Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti, stoga su na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje.
Kulinarska radionica posvećena modernoj interpretaciji dalmatinske kuhinje! Ova radionica će vas odvesti na putovanje kroz suvremene inovacije i tradicionalne okuse našeg prekrasnog mediteranskog područja.
Nakon predivnih radionica malezijske i šrilankanske kuhinje, Darko nam je pripremio novu putopisnu radionicu - Koreja. 🙂
Kulinarska radionica posvećena modernoj interpretaciji dalmatinske kuhinje! Ova radionica će vas odvesti na putovanje kroz suvremene inovacije i tradicionalne okuse našeg prekrasnog mediteranskog područja.
Na edukaciji učimo raditi 10 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva.
Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Putujemo u Meksiko uz 6 slasnih recepata koje zajednički pripremamo i večeramo!
Francuska - jedna od najpoznatijih svjetskih kuhinja! Francuzi, slatkorječivi gurmani koji, osim u hrani, znaju uživati u životu!
Pridruži se radionici i napravi vlastitu divnu i mirisnu pincu s dodacijma po izboru. 🙂
Kulinarska radionica posvećena modernoj interpretaciji dalmatinske kuhinje! Ova radionica će vas odvesti na putovanje kroz suvremene inovacije i tradicionalne okuse našeg prekrasnog mediteranskog područja.
Subota ujutro najčešći je sinonim za druženje u gradu s najbližima, a postala je popularna za održavanje brunch-a.
Na ovoj radionici naučit ćete kako napraviti mekana bao peciva i savršeno hrskave gyoze kod kuće. Radimo tijesto od nule, pripremamo nadjeve i prolazimo ključne tehnike za oba jela.
Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Radionica daje uvod u temu piva, stilove i okuse kroz jednostavnu i interaktivnu komunikaciju.
Ova radionica je za sve koji žele naučiti osnove izrade sushija kod kuće. Fokusiramo se na jednostavne tehnike i lako dostupne sastojke kako biste bez problema mogli ponoviti sve i sami.

Kroz praktičan rad, proći ćemo ključne korake pripreme sushija – od kuhanja i začinjavanja riže do pravilnog motanja rolica. Naučit ćete kako odabrati sastojke, koristiti osnovni pribor i izbjeći česte početničke greške. Radimo tri vrste sushija koje ne zahtijevaju posebne vještine, ali garantiraju odličan rezultat
Omiljena radionica Libanonske kuhinje koju održavamo već osam godina, dobila je nastavak!
Tjedno slavlje tacosa, fraza svima dobro poznata i proširena po cijelom svijetu došla je i u Kulturu prehrane!
Još jedna radionica internacionalne kuhinje u našem programu s Irmak, ne želite ovo propustiti!
WOK 101 by Darko Debić aka "Samo jedan griz... Hop na njegov Instagram i sve će vam biti jasno; čovjek zna znanje, iznimno je talentiran, a još više zaljubljen egzotičnu kuhinju i predivne kreacije koje svaki dan neumorno stvara.
Kulinarska radionica posvećena modernoj interpretaciji dalmatinske kuhinje! Ova radionica će vas odvesti na putovanje kroz suvremene inovacije i tradicionalne okuse našeg prekrasnog mediteranskog područja.
Otkrijte tajne kulinarskog umijeća na našoj Cjelodnevnoj Školi kuhanja, gdje vas čeka jedinstveno iskustvo učenja i zabave.
Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂
Putujemo Italijom, malo juga Italije s arancinima i cannolima, malo sjevera sa tradicionalnih risottima regije Veneto i Lombardie.
Na ovoj radionici naučit ćete kako napraviti mekana bao peciva i savršeno hrskave gyoze kod kuće. Radimo tijesto od nule, pripremamo nadjeve i prolazimo ključne tehnike za oba jela.

Prošle radionice

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.