Radionice

Naše interaktivne radionice pravo su mjesto za vaše kulinarske podvige! Poput prave male škole učimo, kuhamo, pečemo i zatim – kušamo. Radionice vode kuhari, slastičari, poznati blogeri, nutricionisti i ostali suradnici.

Na radionicama se bavimo tradicionalnom i modernom kuhinjom, slasticama, zdravom hranom i nutricionizmom te pripremamo hranu sa sezonskim namirnicama. Svi polaznici sudjeluju na radionicama koje se održavaju u našoj potpuno opremljenoj kuhinji.

Nadolazeće radionice

WOK 101 by Darko Debić aka "Samo jedan griz... Hop na njegov Instagram i sve će vam biti jasno; čovjek zna znanje, iznimno je talentiran, a još više zaljubljen egzotičnu kuhinju i predivne kreacije koje svaki dan neumorno stvara.
Tradicija je nešto na čemu smo svi odrasli i nešto što se treba njegovati i zadržati tu gdje je.
Roditelji i djeca su najbolji tim u kuhinji 🙂 Povedite klince i zabavite se u našoj kuhinji zajednički pripremajući fina jela.
Na ovoj zabavnoj, veseloj i ukusnoj radionici naučit ćete o stilovima, saznat ćete zanimljive priče o kultnom piću današnjice, povijesti gina, kako i zašto je postalo tako popularno….
Naučit ćemo planirati kupovinu, pripremu, iskoristiti namirnice za više jela te kako osmisliti tjedni jelovnik koji je raznovrstan, nutritivno adekvatan, ukusan, a gotov u jednoj pripremi.
Putujemo u Meksiko uz 6 slasnih recepata koje zajednički pripremamo i večeramo!
Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Na radionici ovladavamo ovom drevnom vještinom izrade domaće tjestenine.
Putujemo u Japan kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani sa majstoricom sushija i odlično se zabavljamo. 🙂
Otkrijte tajne kulinarskog umijeća na našoj Cjelodnevnoj Školi kuhanja, gdje vas čeka jedinstveno iskustvo učenja i zabave.
Putujemo u Japan kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani sa majstorima sushija!
Izrađujemo osnovne čokoladne torte koje su spremne za posluživanje isti dan – čim se malo ohlade.
Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti, stoga su na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje.
Tradicija je nešto na čemu smo svi odrasli i nešto što se treba njegovati i zadržati tu gdje je.
Roditelji i djeca su najbolji tim u kuhinji 🙂 Povedite klince i zabavite se u našoj kuhinji zajednički pripremajući fina jela.
Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Naučit ćemo raditi gyoze i bao zajedno s njihovim punjenjima.
Nakon predivnih radionica malezijske i šrilankanske kuhinje, Darko nam je pripremio novu putopisnu radionicu - Koreja. 🙂
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂
Subota ujutro najčešći je sinonim za druženje u gradu s najbližima, a postala je popularna za održavanje brunch-a.
Na edukaciji učimo raditi 10 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva.
Radionica daje uvod u temu piva, stilove i okuse kroz jednostavnu i interaktivnu komunikaciju.
Naučit ćemo planirati kupovinu, pripremu, iskoristiti namirnice za više jela te kako osmisliti tjedni jelovnik koji je raznovrstan, nutritivno adekvatan, ukusan, a gotov u jednoj pripremi.
WOK 101 by Darko Debić aka "Samo jedan griz... Hop na njegov Instagram i sve će vam biti jasno; čovjek zna znanje, iznimno je talentiran, a još više zaljubljen egzotičnu kuhinju i predivne kreacije koje svaki dan neumorno stvara.
Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Cilj radionice je iskoristiti namirnice koje imamo kod kuće i napraviti brz i fin ručak.
Spajamo užitke stvaranja raznih vrsta 😊 Za dobrodošlicu, nazdravljamo s likerom domaće izrade i pokojom fritulom, da se opustimo i prionemo na red rada i red zabave.
Putujemo u Meksiko uz 6 slasnih recepata koje zajednički pripremamo i večeramo!
Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne vinoljupce i vinoljupke.
Francuska - jedna od najpoznatijih svjetskih kuhinja! Francuzi, slatkorječivi gurmani koji, osim u hrani, znaju uživati u životu!

Prošle radionice

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.