Radionice

Naše interaktivne radionice pravo su mjesto za vaše kulinarske podvige! Poput prave male škole učimo, kuhamo, pečemo i zatim – kušamo. Radionice vode kuhari, slastičari, poznati blogeri, nutricionisti i ostali suradnici.

Na radionicama se bavimo tradicionalnom i modernom kuhinjom, slasticama, zdravom hranom i nutricionizmom te pripremamo hranu sa sezonskim namirnicama. Svi polaznici sudjeluju na radionicama koje se održavaju u našoj potpuno opremljenoj kuhinji.

Nadolazeće radionice

Na radionici učimo teorijski i praktično kako zamijeniti meso, mliječne proizvode i jaja u prehrani i kuhanju.
Subota ujutro najčešći je sinonim za druženje u gradu s najbližima, a postala je popularna za održavanje brunch-a.
Na edukaciji učimo raditi 10 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva.
Kulinarska radionica posvećena modernoj interpretaciji dalmatinske kuhinje! Ova radionica će vas odvesti na putovanje kroz suvremene inovacije i tradicionalne okuse našeg prekrasnog mediteranskog područja.
Nakon predivnih radionica malezijske i šrilankanske kuhinje, Darko nam je pripremio novu putopisnu radionicu - Koreja. 🙂
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂
Putujemo u Meksiko uz 6 slasnih recepata koje zajednički pripremamo i večeramo!
Pridruži nam se ili iznenadi dragu osobu originalnim poklonom – radionicom izrade božićnih kolačića koji se nose doma (tebi kao slatko hvala za dar :)).
Na radionici ovladavamo ovom drevnom vještinom izrade domaće tjestenine.
Francuska - jedna od najpoznatijih svjetskih kuhinja! Francuzi, slatkorječivi gurmani koji, osim u hrani, znaju uživati u životu!
Subota ujutro najčešći je sinonim za druženje u gradu s najbližima, a postala je popularna za održavanje brunch-a.
Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Radionica daje uvod u temu piva, stilove i okuse kroz jednostavnu i interaktivnu komunikaciju.
Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti, stoga su na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje.
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂
Na edukaciji učimo raditi 10 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva.
Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne vinoljupce i vinoljupke.
Kuhanje te privlači, ali nikako da kreneš? Želiš usavršiti svoje kulinarske vještine? Želiš zadiviti dragu osobu večerom ? Napraviti vlastitu tjesteninu i kruh ove zime?
Znaš napraviti varivo, pečeno pile i zamijesiti vlastiti kruh, a želiš saznati kako glazirati, savršeno ispeći baš svaki komad mesa i saznati „male tajne velikih majstora“? Pridruži nam se na Školi kuhanja 2!
Tjedno slavlje tacosa, fraza svima dobro poznata i proširena po cijelom svijetu došla je i u Kulturu prehrane!

Prošle radionice

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.