Radionice

Naše interaktivne radionice pravo su mjesto za vaše kulinarske podvige! Poput prave male škole učimo, kuhamo, pečemo i zatim – kušamo. Radionice vode kuhari, slastičari, poznati blogeri, nutricionisti i ostali suradnici.

Na radionicama se bavimo tradicionalnom i modernom kuhinjom, slasticama, zdravom hranom i nutricionizmom te pripremamo hranu sa sezonskim namirnicama. Svi polaznici sudjeluju na radionicama koje se održavaju u našoj potpuno opremljenoj kuhinji.

Nadolazeće radionice

Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂
Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne vinoljupce i vinoljupke.
Putujemo Italijom, malo juga Italije s arancinima i cannolima, malo sjevera sa tradicionalnih risottima regije Veneto i Lombardie.
Ova radionica je za sve koji žele naučiti osnove izrade sushija kod kuće.
Putujemo Italijom, malo juga Italije s arancinima i cannolima, malo sjevera sa tradicionalnih risottima regije Veneto i Lombardie.
Još jedna radionica internacionalne kuhinje u našem programu s Irmak, ne želite ovo propustiti!
Izrađujemo osnovne čokoladne torte koje su spremne za posluživanje isti dan – čim se malo ohlade.
Tjedno slavlje tacosa, fraza svima dobro poznata i proširena po cijelom svijetu došla je i u Kulturu prehrane!
Ova radionica je za sve koji žele naučiti osnove izrade sushija kod kuće.
Na radionici ovladavamo ovom drevnom vještinom izrade domaće tjestenine.
Subota ujutro najčešći je sinonim za druženje u gradu s najbližima, a postala je popularna za održavanje brunch-a.
Otkrijte tajne kulinarskog umijeća na našoj Cjelodnevnoj Školi kuhanja, gdje vas čeka jedinstveno iskustvo učenja i zabave.
Francuska - jedna od najpoznatijih svjetskih kuhinja! Francuzi, slatkorječivi gurmani koji, osim u hrani, znaju uživati u životu!
Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne vinoljupce i vinoljupke.
Omiljena radionica Libanonske kuhinje koju održavamo već osam godina, dobila je nastavak!
Kulinarska radionica posvećena modernoj interpretaciji dalmatinske kuhinje! Ova radionica će vas odvesti na putovanje kroz suvremene inovacije i tradicionalne okuse našeg prekrasnog mediteranskog područja.
Na edukaciji učimo raditi 10 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva.
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂
Nakon predivnih radionica malezijske i šrilankanske kuhinje, Darko nam je pripremio novu putopisnu radionicu - Koreja. 🙂
Izrada vučenog tijesta je tradicionalna vještina koji se koristi za pripremu raznih vrsta slanih i slatkih jela poput štrukli, bureka i savijača. Na radionici ćete naučiti umijesiti elastično tijesto koje se može razvući bez pucanja i pet vrsta punjenja – tri slana i dva slatka.
Tjedno slavlje tacosa, fraza svima dobro poznata i proširena po cijelom svijetu došla je i u Kulturu prehrane!
Naučit ćemo raditi gyoze i bao zajedno s njihovim punjenjima.
Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti, stoga su na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje.
Kulinarska radionica posvećena modernoj interpretaciji dalmatinske kuhinje! Ova radionica će vas odvesti na putovanje kroz suvremene inovacije i tradicionalne okuse našeg prekrasnog mediteranskog područja.

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.