Kulinarska radionica

Bao & Gyoza – 3.4.2025.

Na ovoj radionici naučit ćete kako napraviti mekana bao peciva i savršeno hrskave gyoze kod kuće. Radimo tijesto od nule, pripremamo nadjeve i prolazimo ključne tehnike za oba jela.
Bao & Gyoza - Kulinarska edukacija & večera

Pregled

Informacije o radionici

Radimo 2 vrste tijesta i dvije vrste mesnog punjenja, krećemo od nule i sve radimo ručno. Na ovoj radionici detaljno ćemo proći izradu 2 različita tijesta, jedno dizano za bao i jedno vučeno za gyoze. Radimo punjenja za dumplingse, međutim naglasak je na izradi i osjećaju za tijesto te razumijevanju tehnika izrade.

Voditelj radionice:

@samo_jedan_griz

Prijavite se sada

Datum:

03/04/2025

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

70 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 119 EUR

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.