Kulinarska radionica

Bao & Gyoza – 3.4.2025.

Kulinarska radionica posvećena modernoj interpretaciji dalmatinske kuhinje! Ova radionica će vas odvesti na putovanje kroz suvremene inovacije i tradicionalne okuse našeg prekrasnog mediteranskog područja.
Bao & Gyoza - Kulinarska edukacija & večera

Pregled

Informacije o radionici

Na ovoj radionici naučit ćete kako napraviti mekana bao peciva i savršeno hrskave gyoze kod kuće.
Radimo tijesto od nule, pripremamo nadjeve i prolazimo ključne tehnike za oba jela.

Fokus je na praktičnom radu – zamijesit ćemo tijesto za bao, naučiti kako ga fermentirati i kuhati na pari, dok ćemo za gyoze proći tehniku punjenja, zatvaranja i prženja.
Radimo s dva tipa nadjeva za svako jelo – klasične mesne i vegetarijanske varijante.

Na radionici ćete naučiti kako:
Napraviti tijesto za bao i pravilno ga fermentirati Oblikovati i kuhati bao peciva na pari Pripremiti dva različita nadjeva za bao Napraviti tijesto za gyoze i oblikovati ih ručno Zatvoriti gyoze tako da ostanu kompaktne tijekom pečenja Ispeći gyoze da budu hrskave s donje strane, a sočne iznutra Napraviti jednostavne umake koji upotpunjuju okuse

Recepti koje pripremamo: Gyoza sa svinjetinom Gyoza s gljivama Bao s prženom korejskom piletinom Bao sa svinjskom potrbušinom
Radimo sve od početka, bez prečaca, tako da sve možete ponoviti kod kuće.

Voditelj radionice:

@samo_jedan_griz

Prijavite se sada

Datum:

04/04/2025

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

70 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 119 EUR

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.