Kulinarska radionica

Domaća tjestenina – 8.1.2025.

Na radionici ovladavamo ovom drevnom vještinom izrade domaće tjestenine.

*Vaše mjesto se osigurava slanjem potvrde o uplati na [email protected].

Domaća tjestenina

Pregled

Informacije o radionici

Pridružite nam se u otkrivanju umijeća pripreme domaće tjestenine! Naša radionica “Domaća Tjestenina” pruža jedinstvenu priliku da se upustite u drevnu vještinu izrade tjestenine iz temelja. Pod vodstvom iskusnog majstora, naučit ćete sve od osnovnih tehnika do sofisticiranih metoda oblikovanja i začinjavanja.

Što ćete naučiti:

– Izrada domaće tjestenine i osnove tijesta za tjesteninu
– Različite vrste i oblici tjestenine: fettucine, farffale, ravioli, lazanje..
– Jednostavni i brzi umaci: šalša, aglio e olio, smeđi maslac s kaduljom
– Izrada predjela i glavnog: tjestenina s aglio e olio umakom, lazanje

Voditeljica radionice:

Rezervirajte mjesto*

*Vaše mjesto se osigurava slanjem potvrde o uplati na [email protected].

Datum:

08/01/2025

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

70 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 119 EUR

Ova radionica je popunjena. Prijavi se na naš Newsletter kako bi na vrijeme dobio raspored radionica.

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.