Kulinarska radionica

Krafne – Churrosi – Fritule 26.2.2025.

Izrađujemo krafne, fritule i churrose te učimo kako napraviti mekano i aromatično dizano tijesto s Anjom Bajt. 🙂

*Vaše mjesto se osigurava slanjem potvrde o uplati na [email protected].

Pregled

Informacije o radionici

Izrađujemo krafne, fritule i churrose te učimo kako napraviti mekano i aromatično dizano tijesto.



Na radionici pripremamo tri klasika pokladnog razdoblja. Naučit ćemo kako napraviti aromatične i pahuljaste krafne s pekmezom, kuhano tijesto za španjolske churrose s čokoladnim umakom te jednostavne i brze fritule.



Na ovoj radionici naučit ćete: • kako napraviti tijesto za krafne i trikove za izradu kvalitetnog dizanog tijesta (rad s kvascem, miješenje, odabir brašna) • kako izraditi pâte à choux – hrskavo tijesto za španjolske churrose koje se koristi i za nama poznatije princes krafne • kako napraviti brze fritule bez dizanja – gotove u pola sata • kako pravilno ispržiti tijesto



Recepti koje pripremamo:
– krafne s pekmezom/čokoladom
– Gazpacho (hladna juha od rajčica)
– krafne s pekmezom/čokoladom
– brze fritule

Voditeljica radionice:

Rezervirajte mjesto*

*Vaše mjesto se osigurava slanjem potvrde o uplati na [email protected].

Datum:

23/01/2025

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

70 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 119 EUR

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.