Kulinarska radionica
SUSHI – 15.4.2025.
Ova radionica je za sve koji žele naučiti osnove izrade sushija kod kuće. Fokusiramo se na jednostavne tehnike i lako dostupne sastojke kako biste bez problema mogli ponoviti sve i sami.
Kroz praktičan rad, proći ćemo ključne korake pripreme sushija – od kuhanja i začinjavanja riže do pravilnog motanja rolica. Naučit ćete kako odabrati sastojke, koristiti osnovni pribor i izbjeći česte početničke greške. Radimo tri vrste sushija koje ne zahtijevaju posebne vještine, ali garantiraju odličan rezultat
Kroz praktičan rad, proći ćemo ključne korake pripreme sushija – od kuhanja i začinjavanja riže do pravilnog motanja rolica. Naučit ćete kako odabrati sastojke, koristiti osnovni pribor i izbjeći česte početničke greške. Radimo tri vrste sushija koje ne zahtijevaju posebne vještine, ali garantiraju odličan rezultat
*Vaše mjesto se osigurava slanjem potvrde o uplati na [email protected].

Pregled
Informacije o radionici
Ova radionica je za sve koji žele naučiti osnove izrade sushija kod kuće. Fokusiramo se na jednostavne tehnike i lako dostupne sastojke kako biste bez problema mogli ponoviti sve i sami.
Kroz praktičan rad, proći ćemo ključne korake pripreme sushija – od kuhanja i začinjavanja riže do pravilnog motanja rolica. Naučit ćete kako odabrati sastojke, koristiti osnovni pribor i izbjeći česte početničke greške. Radimo tri vrste sushija koje ne zahtijevaju posebne vještine, ali garantiraju odličan rezultat.
Na radionici ćete naučiti kako: Skuhati i začiniti sushi rižu Koristiti bambusovu prostirku za motanje Napraviti tri osnovne vrste sushi rolica Kombinirati sastojke i izrezati sushi pravilno
Recepti koje pripremamo: Maki sushi – klasične tanke rolice s jednostavnim nadjevima Uramaki (California roll) – rolica s rižom izvana Temaki sushi – ručno motani sushi u obliku korneta
Bez kompliciranja – cilj je da naučite temeljne tehnike i napravite sushi koji će biti ukusan i vizualno uredan.
Kroz praktičan rad, proći ćemo ključne korake pripreme sushija – od kuhanja i začinjavanja riže do pravilnog motanja rolica. Naučit ćete kako odabrati sastojke, koristiti osnovni pribor i izbjeći česte početničke greške. Radimo tri vrste sushija koje ne zahtijevaju posebne vještine, ali garantiraju odličan rezultat.
Na radionici ćete naučiti kako: Skuhati i začiniti sushi rižu Koristiti bambusovu prostirku za motanje Napraviti tri osnovne vrste sushi rolica Kombinirati sastojke i izrezati sushi pravilno
Recepti koje pripremamo: Maki sushi – klasične tanke rolice s jednostavnim nadjevima Uramaki (California roll) – rolica s rižom izvana Temaki sushi – ručno motani sushi u obliku korneta
Bez kompliciranja – cilj je da naučite temeljne tehnike i napravite sushi koji će biti ukusan i vizualno uredan.
Voditeljica radionice:
Rezervirajte mjesto*
*Vaše mjesto se osigurava slanjem potvrde o uplati na [email protected].
Datum:
15/04/2025
Vrijeme:
18:00 - 20:30
Lokacija:
Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
70 EUR
Popust za dolazak u paru je 15%: 119 EUR
15.4.2025. - SUSHI
"*" indicates required fields