Kulinarska radionica

SUSHI – 15.4.2025.

Ova radionica je za sve koji žele naučiti osnove izrade sushija kod kuće. Fokusiramo se na jednostavne tehnike i lako dostupne sastojke kako biste bez problema mogli ponoviti sve i sami.

Kroz praktičan rad, proći ćemo ključne korake pripreme sushija – od kuhanja i začinjavanja riže do pravilnog motanja rolica. Naučit ćete kako odabrati sastojke, koristiti osnovni pribor i izbjeći česte početničke greške. Radimo tri vrste sushija koje ne zahtijevaju posebne vještine, ali garantiraju odličan rezultat

*Vaše mjesto se osigurava slanjem potvrde o uplati na [email protected].

SUSHI x 3 - FUTOMAKI - HOSOMAKI - URAMAKI

Pregled

Informacije o radionici

Ova radionica je za sve koji žele naučiti osnove izrade sushija kod kuće. Fokusiramo se na jednostavne tehnike i lako dostupne sastojke kako biste bez problema mogli ponoviti sve i sami.

Kroz praktičan rad, proći ćemo ključne korake pripreme sushija – od kuhanja i začinjavanja riže do pravilnog motanja rolica. Naučit ćete kako odabrati sastojke, koristiti osnovni pribor i izbjeći česte početničke greške. Radimo tri vrste sushija koje ne zahtijevaju posebne vještine, ali garantiraju odličan rezultat.

Na radionici ćete naučiti kako: Skuhati i začiniti sushi rižu Koristiti bambusovu prostirku za motanje Napraviti tri osnovne vrste sushi rolica Kombinirati sastojke i izrezati sushi pravilno

Recepti koje pripremamo: Maki sushi – klasične tanke rolice s jednostavnim nadjevima Uramaki (California roll) – rolica s rižom izvana Temaki sushi – ručno motani sushi u obliku korneta

Bez kompliciranja – cilj je da naučite temeljne tehnike i napravite sushi koji će biti ukusan i vizualno uredan.

Voditeljica radionice:

Rezervirajte mjesto*

*Vaše mjesto se osigurava slanjem potvrde o uplati na [email protected].

Datum:

15/04/2025

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

70 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 119 EUR

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.