Kulinarska radionica

Škola slastičarstva – Osnovne kreme – 20.11.2024.

Izrađujemo osnovne čokoladne torte koje su spremne za posluživanje isti dan – čim se malo ohlade.

Pregled

Informacije o radionici

Ideja Škole je savladati osnovne i naprednije slastičarske vještine kroz 10 radionica.
Krećemo od temeljnih prema zahtjevnijim slastičarskim elementima i tehnikama. Bilo da je tvoja razina početnička, napredna ili negdje između – na Školici ćeš naučiti ono što te zanima: osnove osnova i one male tajne koje čine razliku između dobrog i izvrsnog. Voditeljica ima slastičarstvo u malom prstu i pravi slastice za prste polizati! Želiš li naučiti, ovo je prilika da učiš od najbolje. 🙂

Možete se pridružiti pojedinim radionicama.
Po radionici pripremamo 2 – 4 recepata i učimo:
– slastičarske tehnike i karakteristike namirnica – temeljne biskvite i kreme – različite vrste tijesta: vučeno, dizano, prhko, kuhano – isprobane recepte i kreativan pristup slastičarstvu – praktične savjete i trikove – uživati u napravljenim slasticama 🙂

Na radionici Osnovne kreme radimo:
– Slastičarska krema – Čokoladni ganache – Francuski meringue – Posluživanje: uz muffine (kakao/vanilija)

Voditeljica radionice:

Prijavite se sada

Datum:

20/11/2024

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

65 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 110 EUR

Ova radionica je popunjena. Prijavi se na naš Newsletter kako bi na vrijeme dobio raspored radionica.

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.