Ideja Škole je savladati osnovne i naprednije slastičarske vještine kroz 10 radionica.
Krećemo od temeljnih prema zahtjevnijim slastičarskim elementima i tehnikama. Bilo da je tvoja razina početnička, napredna ili negdje između – na Školici ćeš naučiti ono što te zanima: osnove osnova i one male tajne koje čine razliku između dobrog i izvrsnog. Voditeljica ima slastičarstvo u malom prstu i pravi slastice za prste polizati! Želiš li naučiti, ovo je prilika da učiš od najbolje. 🙂
Možete se pridružiti pojedinim radionicama.
Po radionici pripremamo 2 – 4 recepata i učimo:
– slastičarske tehnike i karakteristike namirnica
– temeljne biskvite i kreme
– različite vrste tijesta: vučeno, dizano, prhko, kuhano
– isprobane recepte i kreativan pristup slastičarstvu
– praktične savjete i trikove
– uživati u napravljenim slasticama 🙂
Na radionici Osnovne kreme radimo:
– Slastičarska krema
– Čokoladni ganache
– Francuski meringue
– Posluživanje: uz muffine (kakao/vanilija)