Radionica

UPISI – Škola kuhanja – OSNOVNA – 20.3.2025.

Kuhanje te privlači, ali nikako da kreneš? Želiš usavršiti svoje kulinarske vještine? Želiš zadiviti dragu osobu večerom ? Napraviti vlastitu tjesteninu i kruh ove zime?

*Vaše mjesto se osigurava slanjem potvrde o uplati na [email protected].

Škola kuhanja - OSNOVNA

Pregled

Informacije o radionici

Mala škola kuhanja je upravo za tebe!

Ideja Škole kuhanja 1 je kroz 6 radionica u opuštenoj atmosferi zajednički pripremiti više od 25 recepata i kroz njih naučiti:

– kuharske tehnike i obradu namirnica
– planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
– zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
– praktične savjete i trikove

TEME (detaljni opisi po temama niže)

1. Domaća tjestenina i umaci / 20.3.2025. u 18h
2. Jela „na žlicu“
3. Bijelo meso
4. Crveno meso
5. Riba i plodovi mora
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani)

INFORMACIJE
– Polaznici radionica dobivaju diplomu i recepte.
Ožujak 2025. – Srpanj 2025.
Jednom mjesečno – DATUM NAJAVLJUJEMO DO 25. MJESEC RANIJE
Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored.

TEME
1. Rujan / Domaća tjestenina i umaci
– Izrada domaće tjestenine i osnove tijesta za tjesteninu
– Različite vrste i oblici tjestenine: fettucine, farffale, ravioli, lazanje…
– Jednostavni i brzi umaci: šalša, aglio e olio, smeđi maslac s kaduljom
– Izrada predjela i glavnog: tjestenina s aglio e olio umakom, lazanje

2. Listopad / Jela „na žlicu“
– Osnove juha: kuhanje temeljca, bistre juhe
– Kuhanje krem juhe
– Gulaš
– Grah – zapečeni grah s pogačicama
– Sarma

3. Studeni / Bijelo meso
– Upoznavanje s bijelim mesom i vrste bijelog mesa
– Priprema piletine i trančiranje piletine
– Kuhanje umaka od batka i zabatka
– Rolanje i punjenje pilećih prsa te pileća prsa na naglo
– Priprema salete s piletinom za predjelo
– Priprema pire krumpira za prilog

4. Prosinac / Crveno meso
– Upoznavanje s vrstama crvenog mesa i osnovni odresci
– Priprema ramsteka
– Priprema umaka od junećeg buta
– Priprema njoka za prilog
– Tostiranje kruha i priprema začinjenog maslaca za ramstek

5. Siječanj / Riba i plodovi mora
– Upoznavanje s vrstama ribe i podjela na bijelu i plavu
– Pripremanje i filetiranje skuše
– Pripremanje filetirane skuše u tavi i u pećnici u škartocu
– Pripremanje blanširanog povrća i quinoe za prilog
– Pripremanje rižota od liganja i osnove čišćenja lignji

6. Veljača / Domaći kruh i namazi (slani i slatki)
– Focaccia
– Irski soda kruh
– Pita kruh
– Grisini
– Tapenada
– Hummus
– Pileća pašteta
– Namaz od lješnjaka
– Speculatius namaz

Voditeljica radionice:

Rezervirajte mjesto*

*Vaše mjesto se osigurava slanjem potvrde o uplati na [email protected].

Datum:

20/03/2025

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

420 EUR

Popust 20% za uplate pune cijene do 17.2.2025. / 336,00 EUR.

20.3.2025. - Škola kuhanja - OSNOVNA - UPISI

"*" indicates required fields

Uplate
- Cijela škola (6 radionica)
Moguće platiti u 3 rate od 140,00 EUR.
Uplate rata potrebno je izvršiti do datuma:
prva do 17.2.2025. / druga do 17.4.2025. / treća do 17.6.2025.
Ukoliko imate potrebu za većim brojem rata, molim Vas napomenite.

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola kuhanja Osnovna
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na [email protected]

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju!
Privola*

Potvrdite da ste čovjek i odaberite drvo

Kulinarska radionica

UPISI – Škola kuhanja – OSNOVNA – 20.3.2025.

Kuhanje te privlači, ali nikako da kreneš? Želiš usavršiti svoje kulinarske vještine? Želiš zadiviti dragu osobu večerom ? Napraviti vlastitu tjesteninu i kruh ove zime?

*Vaše mjesto se osigurava slanjem potvrde o uplati na [email protected].

Škola kuhanja - OSNOVNA

Pregled

Informacije o radionici

Mala škola kuhanja je upravo za tebe!

Ideja Škole kuhanja 1 je kroz 6 radionica u opuštenoj atmosferi zajednički pripremiti više od 25 recepata i kroz njih naučiti:

– kuharske tehnike i obradu namirnica
– planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
– zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
– praktične savjete i trikove

TEME (detaljni opisi po temama niže)

1. Domaća tjestenina i umaci / 20.3.2025. u 18h
2. Jela „na žlicu“
3. Bijelo meso
4. Crveno meso
5. Riba i plodovi mora
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani)

INFORMACIJE
– Polaznici radionica dobivaju diplomu i recepte.
Ožujak 2025. – Srpanj 2025.
Jednom mjesečno – DATUM NAJAVLJUJEMO DO 25. MJESEC RANIJE
Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored.

TEME
1. Rujan / Domaća tjestenina i umaci
– Izrada domaće tjestenine i osnove tijesta za tjesteninu
– Različite vrste i oblici tjestenine: fettucine, farffale, ravioli, lazanje…
– Jednostavni i brzi umaci: šalša, aglio e olio, smeđi maslac s kaduljom
– Izrada predjela i glavnog: tjestenina s aglio e olio umakom, lazanje

2. Listopad / Jela „na žlicu“
– Osnove juha: kuhanje temeljca, bistre juhe
– Kuhanje krem juhe
– Gulaš
– Grah – zapečeni grah s pogačicama
– Sarma

3. Studeni / Bijelo meso
– Upoznavanje s bijelim mesom i vrste bijelog mesa
– Priprema piletine i trančiranje piletine
– Kuhanje umaka od batka i zabatka
– Rolanje i punjenje pilećih prsa te pileća prsa na naglo
– Priprema salete s piletinom za predjelo
– Priprema pire krumpira za prilog

4. Prosinac / Crveno meso
– Upoznavanje s vrstama crvenog mesa i osnovni odresci
– Priprema ramsteka
– Priprema umaka od junećeg buta
– Priprema njoka za prilog
– Tostiranje kruha i priprema začinjenog maslaca za ramstek

5. Siječanj / Riba i plodovi mora
– Upoznavanje s vrstama ribe i podjela na bijelu i plavu
– Pripremanje i filetiranje skuše
– Pripremanje filetirane skuše u tavi i u pećnici u škartocu
– Pripremanje blanširanog povrća i quinoe za prilog
– Pripremanje rižota od liganja i osnove čišćenja lignji

6. Veljača / Domaći kruh i namazi (slani i slatki)
– Focaccia
– Irski soda kruh
– Pita kruh
– Grisini
– Tapenada
– Hummus
– Pileća pašteta
– Namaz od lješnjaka
– Speculatius namaz

Voditelji radionice:

Rezervirajte mjesto*

*Vaše mjesto se osigurava slanjem potvrde o uplati na [email protected].

Datum:

20/03/2025

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

420 EUR

Popust 20% za uplate pune cijene do 17.2.2025. / 336,00 EUR.

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.