Radionica

UPISI – Škola slastičarstva – OSNOVNA – 16.10.2024.

Kolači ti nisu jača strana? Želiš usavršiti slastičarske vještine? Kupuješ kolače kad dolaze gosti? Želiš zadiviti dragu osobu tortom za rođendan? Napraviti vlastite keksiće ovog Božića? Škola slastičarstva je upravo za tebe!
Škola slastičarstva - OSNOVNA

Pregled

Informacije o radionici

Pridruži se najslađoj školi u gradu! Ovladaj slastičarstvom kroz 10 radionica.

Ideja Škole je savladati osnovne i naprednije slastičarske vještine kroz 10 radionica. Krećemo od temeljnih prema zahtjevnijim slastičarskim elementima i tehnikama. Bilo da je tvoja razina početnička, napredna ili negdje između – na Školici ćeš naučiti ono što te zanima: osnove osnova i one male tajne koje čine razliku između dobrog i izvrsnog. Voditeljica ima slastičarstvo u malom prstu i pravi slastice za prste polizati! Želiš li naučiti, ovo je prilika da učiš od najbolje. 🙂

U opuštenoj atmosferi na 10 radionica zajednički radimo više od 25 kolača. Po radionici pripremamo 2 – 4 recepata i učimo:

– slastičarske tehnike i karakteristike namirnica
– temeljne biskvite i kreme
– različite vrste tijesta: vučeno, dizano, prhko, kuhano
– isprobane recepte i kreativan pristup slastičarstvu
– praktične savjete i trikove
– uživati u napravljenim slasticama 🙂

TEME (detaljni opisi po temama niže)

1. Osnovni biskviti / 18.9.2024.
2. Osnovne kreme
3. Osnovna prhka tijesta u tri pite
4. Božićni keksići
5. Zdravije slastice
6. Osnovna dizana tijesta
7. Lisnato tijesto
8. Osnove muffina i cupcakesa
9. Vučena tijesta
10. Kuhana tijesta

INFORMACIJE
– Polaznici radionica dobivaju diplomu i recepte.
Rujan 2024. – Veljača 2025.
Jednom mjesečno – DATUM NAJAVLJUJEMO DO 25. MJESEC RANIJE
Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored.

TEME
RUJAN / Osnovni biskviti
Joconde
Đenoveški
Sacher
Posluživanje: joconde uz slatko vrhnje i voće, đenoveški uz čoko ganache, sacher uz marmeladu od marelice i čoko glazuru

LISTOPAD/ Osnovne kreme
Slastičarska krema
Čokoladni ganache
Francuski meringue
Posluživanje: uz muffine (kakao/vanilija)

STUDENI / Osnovna prhka tijesta u tri pite
Pita od sira (cheescake)
Limun i meringue pita (lemon meringue pie)
Pita od čokolade


PROSINAC / Božićni keksići
Gingerbread keksi
Biscotti / Cantuccini s bademima
Prhki keksi s pekmezom
Božićni truffles

SIJEČANJ / Zdravije slastice
Čoko mousse od avokada
Torta od sira s narančom i zobenim mekinjama
Keksići s kokosovim uljem i čokoladom
Zobeni kolač s jabukama

VELJAČA / Osnovna dizana tijesta
Makovnjača
Orehnjača
Buhtle (punjenje od marmelade)


OŽUJAK / Lisnato tijesto
Dvije vrste lisnatog tijesta
Nadjevi

TRAVANJ/ Osnove muffina i cupcakesa
Muffini s jagodama
Muffini s kokosom i višnjama
Čokoladni cupcakevi
Bijeli cupcakeovi
Kolač od mrkve

SVIBANJ / Vučena tijesta
Štrudla od sira s domaćim korama
Štrudla od jabuke s domaćim korama


LIPANJ / Kuhana tijesta
Princes krafne
Ekleri
Posluživanje: slastičarska krema i čoko ganache

Voditeljica radionice:

Prijavite se sada

Datum:

16/10/2024

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

700 EUR

Popust 20 % za prijave za cijelu školu do popunjavanja grupa: 560,00 EUR.

"*" indicates required fields

Uplate
- Cijela škola (10 radionica)
Moguće platiti u 4 rate od 140,00 EUR.
Uplate rata potrebno je izvršiti do datuma:
prva do 2.10.2024. / druga do 2.12.2024. / treća do 2.2.2025. / četvrta do 2.4.2025.
Ukoliko imate potrebu za većim brojem rata, molim Vas napomenite.

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola slastičarstva Osnovna
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na [email protected]

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju!

Potvrdite da ste čovjek i odaberite zastavu

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.