Kulinarska radionica

Cjelodnevna škola slastičarstva

Na edukaciji učimo raditi 10 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva.

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Centar za kulturu prehrane Cjelodnevna škola slastičarstva

Pregled

Informacije o radionici

TEME:

– Osnovni biskviti
– Osnovne kreme
– Osnovna prhka tijesta
– Osnovna dizana tijesta
– Zdravije slastice
– Vučena tijesta

RECEPTI:

– Sacher biskvit
– Joconde biskvit
– Čokoladni ganache
– Slastičarska krema
– Voće (dekoracija, posluživanje)
– Dizana (orehnjača/makovnjača)
– Osnovne kreme
– Osnovna prhka tijesta
– Osnovna dizana tijesta
– Zdravije slastice
– Vučena tijesta
– Joconde biskvit
– Vučena (štrudla: jabuke)
– Zdravi čokoladni mousse
– Prhko tijesto za pitu i keksiće
– Keksi s komadićima čokolade (osnovno tijesto za kekse)
– Galetta od šljiva

Voditelj radionice:

Zanima me radionica*

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Vrijeme:

14:00 - 20:00

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

185 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 315 EUR

Uplatu je potrebno izvršiti na:

IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.