Kulinarska radionica

SUSHI – 15.4.2025.

Ova radionica je za sve koji žele naučiti osnove izrade sushija kod kuće.

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

SUSHI x 3 - FUTOMAKI - HOSOMAKI - URAMAKI

Pregled

Informacije o radionici

Ova radionica je za sve koji žele naučiti osnove izrade sushija kod kuće. Fokusiramo se na jednostavne tehnike i lako dostupne sastojke kako biste bez problema mogli ponoviti sve i sami.

Kroz praktičan rad, proći ćemo ključne korake pripreme sushija – od kuhanja i začinjavanja riže do pravilnog motanja rolica. Naučit ćete kako odabrati sastojke, koristiti osnovni pribor i izbjeći česte početničke greške. Radimo tri vrste sushija koje ne zahtijevaju posebne vještine, ali garantiraju odličan rezultat.

Na radionici ćete naučiti kako: Skuhati i začiniti sushi rižu Koristiti bambusovu prostirku za motanje Napraviti tri osnovne vrste sushi rolica Kombinirati sastojke i izrezati sushi pravilno

Recepti koje pripremamo: Maki sushi – klasične tanke rolice s jednostavnim nadjevima Uramaki (California roll) – rolica s rižom izvana Temaki sushi – ručno motani sushi u obliku korneta

Bez kompliciranja – cilj je da naučite temeljne tehnike i napravite sushi koji će biti ukusan i vizualno uredan.

Voditeljica radionice:

Zanima me radionica*

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Datum:

15/04/2025

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

70 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 119 EUR

Uplatu je potrebno izvršiti na:

IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.