Kulinarska radionica

RAMEN – 28.4.2025.

Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Centar za kulturu prehrane Ramen

Pregled

Informacije o radionici

Ramen se sastoji od 5 osnovnih elemenata i na ovoj radionici ćemo proći kroz sve njih, međutim svjesni brzine života otkrit ćemo i pokoji trik i otkriti kako si olakšati i ponekad zaobići sva pravila ne kompromitirajući kvalitetu i okus – ipak napraviti dobar ramen koji ćete s radošću podijeliti s drugima.

Svaki ramen sastoji se od 5 elemenata i na radionici ćemo proći kroz njih:

– tare – baza u kojoj kombiniramo okuse
– temeljac – juha
– upoznat ćemo se s algama i gljivama te njihovom svrhom u kuhanju
– noodles – rezanci – izraditi ćemo ih sami
– topings – jaja, protein u obliku mesa, tofua, morskih plodova, povrće
– aromatizirano ulje – kako napraviti ulje koje je odlično imati uvijek, ne samo za ramen

Voditeljica radionice:

Zanima me radionica*

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Datum:

28/04/2025

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

70 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 119 EUR

Uplatu je potrebno izvršiti na:

IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.