Poklon bon

Voditeljica

Lucija Zebić

Zovem se Lucija Zebić i stojim iza food blog profila Zebronomie. Moj životni put se još od malih nogu vrtio oko kuhanja, i premda sam po struci socijalna radnica, nekim čudom me doveo u Centar za kulturu prehrane, pa sam tako od polaznice radionice postala voditeljica i asistentica kulinarskih radionica. Mada nemam završenu školu za kuhara, moja životna škola, pretjerana znatiželja, odlasci na kulinarske radionice i zaljubljenost u svakodnevnu pripremu jela dala mi je određeni kredibilitet. Osim toga dosta sam naučila i tokom 8 godina sezonskog rada u različitim restoranima na obali, a moj gastronomski opus obogatila su i putovanja gdje sam isprobavala i prikupljala različite lokalne recepture.

CKP mi je pružio pregršt novog znanja i vještina, s obzirom da sam asistirala svojim kolegama kuharima na XY radionica, te od njih pokupila brojne savjete, i na tome sam vrlo zahvalna. Jako volim kuhati za svoje najbliže, pa često koristim priliku da zovem ljude doma kod sebe na druženje uz hranu, a nema mi ljepšeg osjećaja nego vidjeti prazne tanjure i zadovoljne izraze na njihovu licu. Super je što mi je to u neku ruku sad i posao kojeg doživljavam kao hobi, gdje osim kuhanja i prenosim znanje, a usput upoznajem divne nove ljude.

Sa mnom u CKP-u možete naučiti razna jela u cjelodnevnoj školi kuhanja koju vodim, a osim toga držim i Meksičku radionicu i teambuilding-e na kojima sami odabirete željenu kuhinju. Veselim se upoznavanju, druženju i kuhanju sa vama, a više o meni i mom radu pronađite ovdje.

Više o meni i mom radu pronađite OVDJE.

Centar za kulturu prehrane Lucija Zebić

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.