Usluge

Kod nas možete...

Što kod nas možete? Učiti o hrani, degustirati, kuhati i jesti! Ovu jedinstvenu ponudu usluga razvili smo iz potrebe da pružimo cjelovit prikaz ljudske prehrane s kulinarskog, nutricionističkog, psihološkog i hedonističkog gledišta.

Radionice

Kod nas možete učiti o kuhanju i učiti kuhati na predavanjima i radionicama – uđite u kuhinju, zasučite rukave i pripremite jela koja baš nikada niste spremali, a kući otiđite puni novih iskustava, spoznaja i trikova.

Centar za kulturu prehrane Kulinarske radionice
Centar za kulturu prehrane Kulinarski team building

Kulinarski team building

Osim što organiziramo radionice, degustacije, savjetovanja i edukacije, brinemo i da vaš timski rad teče glatko! Stoga kreiramo po mjeri vašeg tima najfinije programe s kuhanjem za timove. Svaki će tim doživjeti razvoj u našoj kuhinji, dobro se zabaviti, a zatim guštati u hrani koju su sami napravili!

Wine & Spirit Education Trust, WSET

Pridružite nam se na certificiranim vinskim tečajevima WSET, prestižne Britanske vinske škole Wine and Spirits Education Trust, koji će vas uvesti u zanimljiv svijet prepoznavanja i degustacije vina.

The Beer & Cider Academy

The Beer & Cider Academy je renomirana britanska edukacijska institucija, osnovana 2003. godine od strane entuzijasta u pivarstvu, koja je stekla podršku glavnih aktera u industriji piva. Kao dio The Institute of Brewing and Distilling od 2007. godine, akademija pruža obrazovanje i resurse za bolje razumijevanje i cijenjenje piva, uključujući i cider, kroz suradnju s Centrom za kulturu prehrane od 2015. godine.

Najam kuhinje i prostora

Za prilike kada znate što želite, a nedostaje vam prostor, Centar za kulturu prehrane je idealno mjesto za realizaciju formalnih i neformalnih druženja i proslava. Uz iznajmljivanje prostora organiziramo domjenke i druženja – tu smo, po potrebi, i za savjete, pomoć, pripremu i kuhanje prema vašim željama ili našim prijedlozima.

Centar za kulturu prehrane Najam kuhinje i prostora 2024
Centar za kulturu prehrane Degustacija i prezentacija proizvoda

Degustacija i prezentacija proizvoda

Posjetite nas na degustacijama i prezentacijama hrane i vina te upoznajte regije, zemlje i kulture na najbolji način – kroz njihovu hranu! Prezentiramo Hrvatske i svjetske autohtone proizvode, kuhinje, gastronomske tradicije i povijest.

Savjetovanje i edukacija

Ako trebate savjet o prehrani ili promjeni životnog stila i prehrambenih navika – potražite savjet nutricionista i psihologa Centra za kulturu prehrane.

Centar za kulturu prehrane Savjetovanje i edukacija

Radionica - idealan poklon za svaku priliku

Tražite originalan poklon za rođendan, Božić, Valentinovo, godišnjicu? Poklon bon za našu radionicu je idealan poklon. Uz odličnu zabavu u kuhinji, puno novog znanja i ukusne delicije darujete znanje i iskustvo koji će zauvijek ostati zapamćeni!

Zagreb Cooking Class & Food Tour

Join a cooking class with a famous Dolac Market Food tour! Discover the deliciousness of Croatian Cuisine with our guided Food Tour followed by a hands-on cooking class and lunch with a glass of Croatian wine.

Centar za kulturu prehrane Zagreb Cooking Class

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.