Poklon bon

O nama

Mali tim velikih ljudi

U srži se on jako malo mijenjao, no rastao je i dopunjava se uvijek novim licima.

Vjerujemo u sretne „slučajnosti“ koje su nas okupile i koje dovode nova lica s kojima dijelimo ideje i viziju: pojesti finu hranu, čuti dobar savjet, saznati zrnce korisnog znanja te se dobro družiti za stolom.

Vjerujemo da je puno lijepog pred nama, barem toliko koliko je iza nas od 2012. Jer odvažni smo, a sreća prati odvažne.

Vlasnica

Ana Marušić Lisac

Ana je kreirala Centar za kulturu prehrane davne 2012. Prvo u mislima, a onda i u fizičkoj realnosti. Postavila viziju i još puno toga te predala dalje vođenje i kreaciju.

Kako vidite, poduzetnica je. Uz to, vjerujte nam i vrlo domišljata i šarmantna, pa smo strpljivi kad nam kaže, već 52. put ;), da će dostaviti svoj kratki opis. Budite i vi, jer hoće 🙂

Centar za kulturu prehrane Vanja Varga

Manager – Voditeljica

Vanja Varga

Vanja je po struci psihologica, manager marketinga i health coach, a po životu i iskustvu kombinacija svega toga i managementa Centra za kulturu prehrane od 2014.

Interesi? Ljudi i hrana… Sklonosti, navike, običaji, druženja. Zašto toliko volimo slatko i masno? Kako je moguće uživati u hrani i ostati zdrav? Zašto se „u društvu najbolje jede“? Kako se zdravo hraniti, a ne osjećati se uskraćeno? Kako u kuhinji skuhati bolje timske odnose? I tako u nedogled. Za što ćete tražiti Vanju? Za individualnu i grupnu podršku u području health coachinga i promjena životnog stila. Za najfiniji team – building ikada te konzultacije za „zdraviji život“ u firmi.

Voditelji naših tečaja:

Asistentice na našm tečajevima:

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.