Poklon bon

Voditelj

Srđan Lisac

Nakon studija Biotehnologije na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Srđan se posvetio znanosti, te stekao doktorat. Na Institutu za jadranske kulture u Splitu, završava svoju znanstvenu karijeru kao Voditelj Zavoda za vinogradarstvo i vinarstvo.

Novi interes pronalazi u prehrambenoj tehnologiji i shemama kvalitete prehrambenih proizvoda. Senzorska ocjenjivanja su mu došla u fokus interesa, u čemu se dodatno obučavao, pa je i danas aktivno uključen u senzorske panele za različita natjecanja prehrambenih proizvoda. Član je Udruge senzornih analitičara Gustus.

Produbljuje znanje kod najboljih, pohađao je i uspješno stekao titule DipWSET i Weinakademiker na Weinakademie Osterreich, Rust. Ambasador je i edukator za Vinitaly International Academy, te Sherry certificirani edukator. Osim vina, zanima ga pivo, pršut i maslinovo ulje, a osobitu strast ima prema podučavanju, želeći predstaviti svoje znanje i iskustvo. Akreditirani je IBD Beer Sommelier, te Olive Oil Sommelier.

U radu CKP sudjeluje sa svojim predavanjima od samog osnutka 2013 godine bilo kroz vlastite edukacijske programe ili kroz međunarodno priznate licencirane programe WSET i The Beer & Cider Academy u Hrvatskoj i regiji. Sve što radi doživljava kao igru temeljenu na dubokom znanju, praksi i iskustvu, te se i dalje zabavlja s hranom i pićima istražujući njihovu zajedničku fantaziju.

Više o meni i mom radu pronađite OVDJE:

Centar za kulturu prehrane Srđan Lisac

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.