Radionica

UPISI – Škola slastičarstva – NAPREDNA – 26.9.2024.

Znaš napraviti prhke kekse, Sachericu i tiramisu, a zanima te kako raditi s čokoladom, ispeći savršene macaronse i kreirati rođendansku tortu koja oduzima dah? Pridruži nam se na Školi slastičarstva 🙂
Škola slastičarstva - NAPREDNA

Pregled

Informacije o radionici

Pridruži se najslađoj školi u gradu! Napredne slastičarske vještine kroz 6 radionica.

Ideja je savladati napredne slastičarske vještine, tehnike i recepte kroz 6 radionica. U opuštenoj atmosferi zajednički radimo više od 12 kolača. Po radionici pripremamo 2 -3 recepta i učimo:

– slastičarske tehnike i karakteristike namirnica
– zahtjevne recepture i tehnike pripreme (npr. macarons)
– napredne tehnike oblikovanja i ukrašavanja
– isprobane recepte i kreativan pristup slastičarstvu
– praktične savjete i trikove
– uživati u napravljenim slasticama 🙂

INFORMACIJE
– Polaznici radionica dobivaju diplomu i recepte.
Rujan 2024. – Veljača 2025.
Jednom mjesečno – DATUM NAJAVLJUJEMO DO 25. MJESEC RANIJE
Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored.

TEME
1. Kreme / 26.9.2024.
– Creme brulee
– Panna cotta
– Zabaglione

2. Biskviti – Joconde
– Opera
– Rolada sa parama od titule paste

3. Petit Four
– Mali biskvitni kolačići

4. Pâte à choux
– Choice au craquelin
– Paris – Brest

5. Macarons

6. Entremets torta s mirror glazurom

Voditeljica radionice:

Prijavite se sada

Datum:

26/09/2024

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

420 EUR

Popust 20 % za prijave za cijelu školu do 28.8.2024. / 336,00 EUR.

Ova radionica je popunjena. Prijavi se na naš Newsletter kako bi na vrijeme dobio raspored radionica.

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.