Listopad 2018.
01.10.
31.10.
4.
Radionica
04.10.2018
15.
Radionica
15.10.2018
16.
Ciklus radionica
16.10.2018 do 16.09.2018
27.
28.
Radionica
28.10.2018
29.
Radionica
29.10.2018

Javite nam se! Uvijek nam je drago čuti vaša pitanja, ideje, komentare, prijedloge...

Vaš e-mail:
Poruka:
Pošalji
9 + 8 =

Kontakt

  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463

Sjedište

  • Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.
  • Hrvatskih iseljenika 30
  • HR - 21 000 Split
  • Matični broj: 1322699
  • OIB: 44256146678
  • IBAN: HR5023600001101316809

Gdje smo? | Informacije o prijavi

Gdje smo?

Informacije o prijavi

Predbilježba za radionicu je obavezna minimalno dva dana prije održavanja radionice na broj telefona 01 481 4466 ili info@kulturaprehrane.

Uplate (prijavu) je potrebno izvršiti najkasnije jedan dan prije održavanja radionice na:                                                                                                                                                                           

IBAN broj HR5023600001101316809,
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, Zagreb
Opis plaćanja: ime radionice;
Poziv na broj: OIB platitelja

Uplata akontacije (koja ovisi o cijeni radionice) smatra se prijavom na radionicu. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije radionice, akontacija je bespovratna. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se akontacije vraćaju.

Hrana kao...

Radionice

FRANCUSKA - Kulinarska radionica i večera
23.10.2018

Francuska - jedna od najpoznatijih svjetskih kuhinja! Francuzi, slatkorječivi gurmani koji, osim u hrani, znaju uživati u životu!

Pridružite nam se na francuskoj gozbi s velikom gurmanicom i izvrsnom kuharicom Andreom Cukrov! Andrea je, između ostalog, poznata gastroblogerica ( blog Cukar ), voditeljica Škole kuhanja i Male škole slastičarstva u Centru za kulturu prehrane. 

 Putujemo Francuskom  kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!

Jelovnik:

Piletina u crnom vinu

Pita od luka

Quiche Lorraine

Pileća pašteta

Francuska čokoladna torta 

Svi polaznici dobivaju dar: diplomu &  recepte!

 

Informacije

          Voditelji: Anja Bajt / Andrea Cukrov / Anita Kozina

            Kada: 23.10.2018. / 18-20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena: Cijena za radionicu i večeru je 500kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (275kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (500kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463