Kulinarska radionica

19.11.2025. ŠEĆERI I ZAMJENE

Uz vodstvo nutricionistice otkrit ćete sve o učincima šećera, razlikama između dodanih i prirodno prisutnih šećera, o njihovom utjecaju na svakodnevno funkcioniranje organizma. Također naučit ćete razliku među zaslađivačima, kako ih koristiti u praksi, kako primjenjivati nutritivnije alternative koje i dalje zadovoljavaju želju za slatkim te kako smanjiti unos šećera u kuhanju bez gubitka okusa uz primjere recepata.

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Pregled

Informacije o radionici

Naučit ćete sve o vrstama masti, koja ulja koristiti za kuhanje, koja za hladno serviranje, kao i čitanje deklaracija za bolje razumijevanje sastava. Izrađivat će se energetske pločice, dresinzi i namazi.

Voditelj radionice:

Jelena Trbara

Zanima me radionica*

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

85 €

Popust za dolazak u paru: 145€

Uplatu je potrebno izvršiti na:

IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.