Poklon bon

Voditeljica

Anđela Jelić

Anđela Jelić studij psihologije završila je na milanskom sveučilištu Universita Cattolica del Sacro Cuore. Diplomirala je 2018. na temu “Promoting Well-Being in Food Communication: The Effect of Message Framing”. Nakon diplomskog studija, na istom sveučilištu upisuje te trenutno pohađa doktorski studij psihologije.

Od ranih početaka obrazovanja pa sve do danas sudjelovala je na brojnim konferencijama i seminarima. Članica je European Health Psychology Society, Association for Psychological Science, Associazione Italiana di Psicologia. Za vrijeme studija volontirala je u rehabilitacijskom centru u Milanu, a radno iskustvo je stekla i radeći kao psihološka savjetnica na projektu web journal, Santiago Psiche.
Iskustvo je dodatno stjecala kroz ulogu voditelja brojnih programa poput “Nudging for healthy food choice in University Caffetteria”, “Glazba u domu za starija i nemoćne”.

Recenzentica je udžbenika “Psihologija” za 2. i 3. razred gimnazije te također i kolumnistica za nekoliko portala. Gostovala je u nekoliko televizijskih i radijskih emisiji te podcasta predstavljajući važnost zdravog načina života. Tijekom doktorskog studija, na milanskom sveučilištu, radi i kao demonstratorica za kolegije Socijalna psihologija te Prehrana i način života. Povodom Svjetskog dana poremećaja hranjenja 2021. godine pokrenula je online kampanju na pod sloganom #VećaOdSvojeVeličine. S ciljem podizanja svijesti o mentalnom zdravlju, posebice o prehrani i pozitivnoj psihologiji, pokrenula je i Instagram profil @lifestyle_psychology_ na kojem svakodnevno dijeli psiho edukativni sadržaj, organizira radionice te radi individualna online savjetovanja.

Centar za kulturu prehrane Anđela Jelić

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.