Poklon bon

Voditeljica

Natalija Jagunić

Nakon 19 godina bogate karijere, bankarstvo sam zamijenila dijametralno suprotnom djelatnošću – kreativnim slastičarstvom.
Danas se bavim izradom vrhunskih i profinjenih francuskih slastica u svojoj slastičarni Kiša slatkiša, a uz to sam i predavačica slastičarstva na međunarodnom kulinarskom institutu Kul IN.

Brend je 2018. osmislila pastry chef Natalija Jagunić koja je 2017. godine odlučila iz temelja promijeniti svoju dugogodišnju uspješnu karijeru direktorice u banci ovom kreativnijom – slastičarskom. Hobi je postao njena profesija, a smjer koji je odabrala francusko slastičarstvo bio je, kako i sama kaže, najbolja životna poslovna odluka koju je donijela.

Danas se bavimo proizvodnjom jedinstvenih, ekskluzivnih i profinjenih francuskih slastica, te sirovih, veganskih i bezglutenskih slastica po narudžbi. Uz to je Natalija od 2021. godine predavačica slastičarstva na prestižnom Međunarodnom kulinarskom institutu Kul IN gdje je i sama završila francusko slastičarstvo nekoliko godina ranije.

Centar za kulturu prehrane Natalija Jagunić

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.