Zovem se Pamela i svoju strast prema hrani počela sam otkrivati još kao studentica novinarstva, kada sam 2007. godine pokrenula food blog CharmPam. Kroz pisanje o desertima i kolačima, blog mi je bio prostor za igru, isprobavanje novih ideja i dijeljenje
recepata, a kasnije i organiziranje radionica za djecu i odrasle.
Od 2014. godine moj život u Zagrebu zamijenila je avantura na kruzeru, gdje sam devet godina putovala i istraživala okuse svijeta. Svaka destinacija donijela je novo kulinarsko iskustvo – od kardamom peciva u Švedskoj do kunafe u Jordanu – što je dodatno obogatilo moj pristup kuhanju i pečenju.
Najviše uživam u izradi keksića ukrašenih royal icingom. Bilo da je riječ o Božiću, rođendanima, vjenčanjima ili djevojačkim zabavama, volim obogatiti svaki trenutak s prigodno ukrašenim keksićima na koje svi reaguju s osmijehom. Na radionicama kao i na svom blogu nastojim podijeliti jednostavne, ali korisne savjete i trikove koji će vam pomoći da se osjećate sigurno, čak i ako ste početnik.
Za mene, kuhanje i pečenje nisu samo tehnike – to je način da izrazim ljubav prema onima koje volim, a još je ljepše kada to iskustvo mogu podijeliti s drugima. Nadam se da će vam ove radionice biti prilika da naučite nešto novo, izrazite svoju kreativnost i zabavite se u procesu.
Više o meni i mom radu pronađite ovdje. – www.charmpam.com.
"*" indicates required fields