Poklon bon

"Beer & Food Matching"

Ples piva i hrane tečaj

„Ples piva i hrane“ tečaj je namijenjen polaznicima koji žele steći znanje kako uskladiti pivo i hranu, povećati doživljaj i poboljšati iskustvo uživanja piva i hrane.

Da citiramo poznatog američkog pivara i pisca brojnih kniga o pivu Garrett Olivera (Brewmaster’s Table):

„Pravo pivo može … pretvoriti svako jelo u interesantan i nezaboravan doživljaj. Uloži malo truda da naučiš malo o fantastičnim mogućnostima i kompleksnosti okusa koje pivo donosi na stol, a kao nagradu za taj trud, obećavam ti bolji život“.

Centar za kulturu prehrane The Beer & Cider Academy Ples piva i hrane

Što uključuje ovaj tečaj:

Održavanje i cijena tečaja

*The Beer & Cider Academy u cijeni uključuju upisninu, materijale za učenje, troškove ispita i PDV. Pivo je također uključeno u cijenu, a sve uzorke izabire odobreni predavač The Beer & Cider Academy i predstavljaju reprezentativna piva za stil i kvalitetu koja se podučava.

Koji nivo znanja je potreban za pohađanje ovog tečaja?

The Beer & Cider Academy Ples piva i hrane tečaj je pogodan za sve polaznike. Osim za zaljubljenike u pivo, tečaj je pogodan za trgovce koji žele podići prodaju inspiriranjem potrošača za pravi odabir istaknutog piva i izbora hrane. Ovaj tečaj je idealan i za podizanje samopouzdanja osoblja u hotelskim i ugostiteljskim djelatnostima.

Ostali The Beer & Cider Academy tečajevi na našem programu: