Kulinarska radionica

CURRY 04.06.2025.

Curry nije samo jedno jelo, već cijeli spektar okusa, mirisa i kulinarskih tradicija koje se protežu od Indije, Bangladeša, Pakistana, Šri Lanke do Burme, Tajlanda, Malezije, Indonezije, Japana čak i Kariba. Bez obzira na regionalne razlike, curry uvijek nosi toplinu i bogatstvo okusa koje pruža utjehu i zadovoljstvo.

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Pregled

Informacije o radionici

Na radionici ćete naučiti skuhati 5 vrsta curry jela, kako kuhati rižu kao da je kuhana u azijskom kuhalu za rižu i kako pripremiti brzi naan kruh.

5 vrste curry-a:

  • Indijska tikka masala s piletinom
  • Šrilankanski curry s bučom
  • Tajlandski crveni curry s tofuom
  • Aloo gobi curry s cvjetačom i krumpirom
  • Burmanski curry s jajima

Voditelj radionice:

Zanima me radionica*

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

75 €

Popust za dolazak u paru: 135€

Uplatu je potrebno izvršiti na:

IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.