Poklon bon

Kulinarska radionica

ITALIJA – Kulinarska radionica i večera – 05.06.2023.

Putujemo Italijom, malo juga Italije s arancinima i cannolima, malo sjevera sa tradicionalnih risottima regije Veneto i Lombardie.
Centar za kulturu prehrane ITALIJA

Pregled

Informacije o radionici

Učimo zanimljivosti gastronomije ove zemlje bogate i raznolike gastronomske ponude i radimo 5 recepata u kojima ćete svladati tehnike pripreme nekih od najpoznatijih jela.

Ana Uremović Longobardi uz supruga stoji iza Papavero Pizza Food Lb-a koji svoju prepoznatljivost gradi na originalnoj recepturi koja je spoj tradicionalnih talijanskih namirnica i svježih lokalnih dodataka. Slavonka rođena u Vinkovcima se kao dvanaestogodišnjakinja s obitelji seli u Italiju. Od svoje šesnaeste godine kontinuirano radi kao kuharica i konobarica. Po završetku ekonomskog studija u Veneciji, u potpunosti se posvećuje svojoj najvećoj strasti – profesionalnom kuhanju. Svoje kulinarsko umijeće usavršava u vrhunskim restoranima gurmanski zahtjevnih gradova Bibionea, Venecije i Trevisa. Nakon Italije, seli u Irsku gdje radi kao chef kuhinje, te aktivno sudjeluje u uhodavanju novog restorana u blizini Dublina. Restoran osvaja prvu nagradu Irish Timesa kao “Best new entry” restoran u Irskoj.

Zajednički pripremamo i večeramo:

– Arancini Siciliani
– Risotto šparoge i slanina
– Risotto alla milanese
– Cannoli

Voditeljica radionice:

Ana Uremović Longobardi

Prijavite se sada

Datum:

05/06/2023

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

65 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 110 EUR

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.