Radionica

UPISI – Škola kuhanja – NAPREDNA – 25.9.2024.

Znaš napraviti varivo, pečeno pile i zamijesiti vlastiti kruh, a želiš saznati kako glazirati, savršeno ispeći baš svaki komad mesa i saznati „male tajne velikih majstora“? Pridruži nam se na Školi kuhanja 2!
Škola kuhanja - NAPREDNA

Pregled

Informacije o radionici

U opuštenoj atmosferi kroz 6 radionica tijekom 6 mjeseci zajednički radimo više od 20 recepata. Po radionici pripremamo 2 – 4 recepata i učimo:

– napredne kuharske tehnike i obradu namirnica
– planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
– zahtjevnije recepte i kreativan pristup kuhanju
– praktične savjete i trikove

TEME (detaljni opisi po temama niže)

1. RIŽA – Vrste riže i obrada, kuhanje rižota, kuhanje pilava / 25.9.2024.
2. NJOKI – Osnove izrade tijesta; Klasični njoki; Rimski njoki; Gnudi
3. TELETINA & JUNETINA – Obrada i priprema mesa; Pečenje; Odresci; Umaci za posluživanje
4. SVINJETINA – Obrada i priprema mesa; Kotleti; Lungić; Pečenje
5. STIR FRY – Osnove pripreme; Meso; Povrće; Rezanci; Riža
6. CURRY – Osnove pripreme; Začini; Curry s piletinom; Curry sa svinjetinom/ Veganski Curry

INFORMACIJE
– Polaznici radionica dobivaju diplomu i recepte.
Rujan 2024. – Veljača 2025.
Jednom mjesečno – DATUM NAJAVLJUJEMO DO 25. MJESEC RANIJE
Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored.

Voditeljica radionice:

Prijavite se sada

Datum:

25/09/2024

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

420 EUR

Popust 20% za prijave za cijelu školu do 28.8.2024. / 336,00 EUR.

Ova radionica je popunjena. Prijavi se na naš Newsletter kako bi na vrijeme dobio raspored radionica.

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.