Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.
Na ovoj praktično-edukativnoj radionici naučit ćete kako održati ravnotežu tijekom prosinca, razumjeti zašto često jedemo više nego inače te koje male, izvedive prilagodbe mogu tradicionalna jela učiniti nutritivno uravnoteženijima.
Kroz kratko predavanje upoznat ćete ključne razloge povećanog blagdanskog apetita, praktične načine prepoznavanja stvarne gladi te jednostavne navike i male izmjene koje tradicionalne recepte čine nutritivno uravnoteženijima.
U praktičnom dijelu pripremamo nekoliko klasičnih božićnih jela u „lakšoj” verziji – francusku salatu s laganijom majonezom, aromatičnu puretinu ili piletinu s povrtnim pireom, mini sarmice s više povrća i medenjake s manje šećera.
Jela su jednostavna, domaća i zadržavaju poznati blagdanski okus, uz promišljen nutritivni pristup.
Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.
Popust za dolazak u paru: 145€
Uplatu je potrebno izvršiti na:
– IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
"*" indicates required fields