Kulinarska radionica

18.12.2025. BLAGDANSKI STOL U RAVNOTEŽI

Blagdani su vrijeme druženja i bogate trpeze-ali uz nekoliko jednostavnih smjernica moguće je uživati u omiljenim jelima bez osjećaja težine i pretjerivanja u hrani.

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Pregled

Informacije o radionici

Na ovoj praktično-edukativnoj radionici naučit ćete kako održati ravnotežu tijekom prosinca, razumjeti zašto često jedemo više nego inače te koje male, izvedive prilagodbe mogu tradicionalna jela učiniti nutritivno uravnoteženijima.

Kroz kratko predavanje upoznat ćete ključne razloge povećanog blagdanskog apetita, praktične načine prepoznavanja stvarne gladi te jednostavne navike i male izmjene koje tradicionalne recepte čine nutritivno uravnoteženijima.

U praktičnom dijelu pripremamo nekoliko klasičnih božićnih jela u „lakšoj” verziji – francusku salatu s laganijom majonezom, aromatičnu puretinu ili piletinu s povrtnim pireom, mini sarmice s više povrća i medenjake s manje šećera.

Jela su jednostavna, domaća i zadržavaju poznati blagdanski okus, uz promišljen nutritivni pristup.

Voditelj radionice:

Zanima me radionica*

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

85 €

Popust za dolazak u paru: 145€

Uplatu je potrebno izvršiti na:

IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.