Kulinarska radionica

BOŽIĆNI KOLAČIĆI 17.12.2025

Zajedno pečemo božićne keksiće i učimo tehnike ukrašavanja royal icingom. Ovo je prilika da naučite nove vještine, izrazite svoju kreativnost i uđete u blagdanski duh s veseljem i inspiracijom.

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Pregled

Informacije o radionici

Izrađujemo i u prigodnim božićnim formama pečemo dvije smjese za keksiće:

– shortbread
– medenjake

Prolazimo kroz detaljne upute o pripremi royal icinga, različitim konzistencijama i idejama o kreativnom ukrašavanju.

6 osnovnih oblika i isprobavamo osnovne tehnike ukrašavanja:

-wet on wet
-wet on dry
-lining
-flooding
-quilting

Također prolazimo kroz teme poput boja i opreme za ukrašavanje, materijala za izradu i proces sušenja.

Svoja jestiva umjetnička djela nosite kući sa sobom, zajedno sa smjesom za ukrašavanje, kako biste svoje stečeno znanje mogli i u dane prije Božića nastaviti doma koristiti.

Voditeljica radionice:

Zanima me radionica*

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

85 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 145 EUR

Uplatu je potrebno izvršiti na:

IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.