Kulinarska radionica

DIZANA TIJESTA 9.12.2025.

Sve što trebaš znati o dizanim tijestima naučit ćeš na ovoj radionici!

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Centar za kulturu prehrane DIZANA tijesta

Pregled

Informacije o radionici



Na radionici zajednički radimo:

– DIZANO TIJESTO
– Makovnjača
– Orehnjača
– Buhtle (punjenje od marmelade)
– Stromboli (kobasica/salama i sir)

Voditeljica radionice:

Anja Bajt

Zanima me radionica*

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

85 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 145 EUR

Uplatu je potrebno izvršiti na:

IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.