Kulinarska radionica

Domaća tjestenina

Na radionici ovladavamo ovom drevnom vještinom izrade domaće tjestenine.

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Domaća tjestenina

Pregled

Informacije o radionici

Pridružite nam se u otkrivanju umijeća pripreme domaće tjestenine! Naša radionica “Domaća Tjestenina” pruža jedinstvenu priliku da se upustite u drevnu vještinu izrade tjestenine iz temelja. Pod vodstvom iskusnog majstora, naučit ćete sve od osnovnih tehnika do sofisticiranih metoda oblikovanja i začinjavanja.

Što ćete naučiti:

– Izrada domaće tjestenine i osnove tijesta za tjesteninu
– Različite vrste i oblici tjestenine: fettucine, farffale, ravioli, lazanje..
– Jednostavni i brzi umaci: šalša, aglio e olio, smeđi maslac s kaduljom
– Izrada predjela i glavnog: tjestenina s aglio e olio umakom, lazanje

Voditeljica radionice:

Zanima me radionica*

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

70 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 119 EUR

Uplatu je potrebno izvršiti na:

IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.