Kulinarska radionica

JAJA – Savršena priprema kroz 7,5 recepata

Što je bilo prvo, kokoš ili jaje? Ne znamo, ali znamo da prije nego skuhamo jaje baš onako kakvog ga želimo jesti treba skuhati puuuuno jaja...

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Jaja

Pregled

Informacije o radionici

O poširanom da i ne pričamo! I zato znamo da trebate dođi na ovu radionicu, svladati pripremu jaja – savršeno meko, srednje, tvrdo kuhanih, pečenih, poširanih… i kojekakvih drugih koji će biti upakirani u 9 slasnih recepata.

Na radionici zajednički pripremamo i večeramo:

– Croque madame (dekadentni sendvič s jajem na oko)
– Francuski omlet
– Fritata sa salaticom
– Savršeno tvrdo i meko kuhana jaja
– Kremasta kajgana
– Eggs benedict (poširano jaje i holandez sos)
– Brza majoneza
– Carbonara

Voditeljica radionice:

Zanima me radionica*

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

70 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 119 EUR

Uplatu je potrebno izvršiti na:

IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.