Kulinarska radionica

LIBANON – Napredna radionica 15.5.2025.

Omiljena radionica Libanonske kuhinje koju održavamo već osam godina, dobila je nastavak!

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Centar za kulturu prehrane Libanon Napredna radionica

Pregled

Informacije o radionici

Naprednu radionicu vodi naša draga Amal Obeid. Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti, stoga su na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje.

Putujemo u Libanon kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!

*Za pohađanje, nije potrebno da ste prošli radionicu Libanon.

Zajednički pripremamo jela:

– BABA GHANOUJ
– KEBBEH
– LEMON GARLIC CHICKEN AND POTATOES
– MANKOUSHI ZAATAR
– TABBULI SALAD
– HALAWET JEBEN (desert)

Voditeljica radionice:

Zanima me radionica*

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

75 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 135 EUR

Uplatu je potrebno izvršiti na:

IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.