Kulinarska radionica

LIBANON

Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti, stoga su na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje.

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Centar za kulturu prehrane Libanon

Pregled

Informacije o radionici

Putujemo u Libanon kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!

Zajednički pripremamo jela:

– Shorabet adas (Juha od leće)
– Falafel (Popečci od slanutka)
– Tabula (Salata s bulgurom)
– Hummus (Namaz od slanutka)
– Libanonski kruh
– Fata Dajaj (Piletina zapečena s bijelim umakom i bademima)
– Katyef
– Desert: Meke rolice ponjene mascarponeom, mozarellom & pistacijom

Voditeljica radionice:

Zanima me radionica*

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

75 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 135 EUR

Uplatu je potrebno izvršiti na:

IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.