Kulinarska radionica

Subota je za BRUNCH!

Subota ujutro najčešći je sinonim za druženje u gradu s najbližima, a postala je popularna za održavanje brunch-a.

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Pregled

Informacije o radionici

Brunch je naziv dobiven spajanjem dvije riječi: breakfast+lunch: kasnojutarnji obrok koji zamjenjuje doručak i ručak. Na ovoj radionici naučit ćete par poznatih brunch recepata koje ćete s lakoćom moći pripremati na okupljanju sa svojom obitelji ili prijateljima. P.S. brunch nije samo obrok u danu, brunch je stanje uma!

Pripremat će se 5 brzih i jednostavnih recepata, neizostavna mimosa, a bit će poslužena i kava jer kakva bi to inače subota ujutro bila. Recepti nisu komplicirani, a na ovoj radionici naučit ćete raditi domaću granolu, puno finiju i zdraviju od onih kupovnih, okusiti čari carskog drobljenca koji se posluživao austrijskim dvorovima, neizostavni avokado tost, tehniku pripreme kajgane, poširanih jaja i hollandaise umaka te shakshuku koja vam može biti i zamjena za brzinski ručak ili večeru preko tjedna, a nutritivno je bogato i fino jelo.

Zajednički pripremamo jela:

– Domaća granola s grčkim jogurtom i voćem
– Kaiserschmarrn: carski drobljenac s kompotom od višanja
– Avokado tost sa kajganom i slaninom
– Eggs Florentine

Voditeljica radionice:

Zanima me radionica*

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Vrijeme:

10:00 - 12:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

70 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 119 EUR

Uplatu je potrebno izvršiti na:

IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.