Kulinarska radionica

TRDELNIK, CHURROSI, FRITULE 19.12.2025.

Izrađujemo poznate adventske klasike koji se mogu naći na raznim božićnim sajmovima: trdelnik, churrose i fritule za koje ne morate stajati u redu na hladnoći.

*Vaše mjesto se osigurava slanjem potvrde o uplati na [email protected].

Pregled

Informacije o radionici

Izrađujemo trdelnik, chrurosse i fritule, klasike božićnih sajmova.

Na ovoj radionici naučit ćete: • kako napraviti tijesto za trdelnik, kako ga peći i ukrašavati u kućnim uvjetima • kako izraditi pâte à choux – hrskavo tijesto za španjolske churrose koje se koristi i za nama poznatije princes krafne • kako napraviti brze fritule bez dizanja – gotove u pola sata • kako pravilno ispržiti tijesto

Sve to u toplom i blagdanski ukrašenom prostoru, dobrom društvu i s kuhanim vinom.

Voditeljica radionice:

Rezervirajte mjesto*

*Vaše mjesto se osigurava slanjem potvrde o uplati na [email protected].

Datum:

19/12/2025

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

85 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 145 EUR

Ova radionica je popunjena. Prijavi se na naš Newsletter kako bi na vrijeme dobio raspored radionica.

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.